Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

                                       

ASTINVEST este o companie fondata in anul 1997, avand experienta si consecventa in piata IT & telecom, avand o cifra de afaceri in anul 2017 de peste 11.70 milioane RON. Cele mai recente distinctii primite pentru recunoasterea activitatii companiei sunt:

  • Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
  • Locul 1 in Topul Firmelor 2013 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
  • Locul 1 in Topul Firmelor 2012 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
  • Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015.
  • Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015.

Oferind solutii profesioniste, complete si personalizate pentru nevoile fiecarui client si pastrand in acelasi timp un standard ridicat al serviciilor reusim sa stabilim o relatie pe termen lung cu fiecare client. Prin parteneriatele strategice cu furnizori importanti de solutii IT si telecomunicatii din Romania reusim sa raspundem cu solutii optime din punct de vedere al costurilor si calitatii cerintelor dvs.

Platforma SMSLink este utilizata din 2008 (de peste 9 ani) de peste 700 de clienti multumiti din domeniul banking, telecom, retail, medical, si sustinand un trafic de peste 60 de milioane de SMS-uri pe an.

Prin alegerea platformei SMSLink in cadrul organizatiei dvs. beneficiati de una dintre cele mai avansate platforme de comunicare prin SMS disponibile in Romania, furnizata online in regim Software-as-a-Service (SaaS), fiind singura platforma SMS care ofera servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.

Platforma SMSLink este si o platforma colaborativa, care va ofera posibilitatea de a creea conturi subordonate diferitelor departamente sau persoane din compania dumneavoastra, dand astfel posibilitatea acestora sa controleze complet toate functiile dintr-un cont, cu exceptia costurilor care vor fi controlate doar de de contul principal.

Deoarece toate serviciile pe care le oferim sunt complet configurabile on-line, intuitiv si rapid, puteti testa gratuit toate serviciile disponibile in platforma SMSLink, dupa crearea unui cont.