Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Functia SendSMS(ConnectionID, Password, Receiver, Message, Sender, Timestamp, Test) utilizata la transmisia unui SMS are urmatorii parametrii:

Receiver
obligatoriu
obligatoriu
Valoare acestui camp este mesajul pe care dumneavoastra doriti sa il transmiteti destinatarului.
 
Mesajul trebuie sa fie mai mare decat 0 caractere si de cel mult 160 de caractere, daca nu aveti optiunea de trimitere de SMS-uri mai mari de 160 de caractere selectata. In cazul in care aveti optiunea selectata dimensiunea maxima este nelimitata.
 
SMS-urile concatenate mai mari de 160 de caractere se vor calcula ca mai multe SMS-uri separate, multiplu de 152 de caractere. Cele 8 caractere diferenta sunt utilizate ca si caractere de control necesare concatenarii SMS-urilor.
 
Conform standardului GSM, urmatoarele caractere se vor calcula ca ocupand doua pozitii (caractere): [, ], {, }, |, ^, ~, ", `, , CR (Carriage Return), LF (Line Feed). 
Senderul este un parametru care specifica de la cine va veni mesajul dumneavoastra. Daca nu este specificat el va aparea ca venit de la un numar scurt. Deoarece senderul personalizat se agreeaza de comun acord cu fiecare operator de telefonie mobila, pentru a folosi aceasta optiune trebuie sa completati formularul de cerere pentru sender personalizat din cont.
 
Senderele personalizate setate implicit pentru toate conturile sunt:
- numeric - cuvantul care trebuie utilizat pentru a transmite SMS-urile cu numar scurt (exemplu: 18xy sau 17xy)
- SMSLink.ro - sender pe care il puteti utiliza pentru a testa functionabilitatea de sender personalizat.

Functia CheckSMS(ConnectionID, Password, Receiver, Message, IntervalStart, IntervalEnd) utilizata pentru a verifica daca un SMS a fost preluat in cazul in care conexiunea se intrerupe pe parcursul trimiterii, are urmatorii parametrii:

Receiver
obligatoriu
obligatoriu
Valoare acestui camp este mesajul pe care dumneavoastra doriti l-ati transmis destinatarului anterior.
obligatoriu
Inceputul intervalului in care doriti sa se realizeze cautarea pentru SMS-ul transmis, in format UNIX Timestamp.
IntervalEnd
obligatoriu
Sfarsitul intervalului in care doriti sa se realizeze cautarea pentru SMS-ul transmis, in format UNIX Timestamp. Diferenta dintre sfarsitul intervalului si inceputul intervalului poate fi de maxim o ora (3600 de secunde).

Precizare: Pentru utilizarea functiei CheckSMS() va rugam sa ne contactati deoarece necesita activare prealabila. Aceasta functie se aplica doar mesajelor transmise folosind SMS Gateway (SOAP).