Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Ce este SMSLink?

SMSLink este o platforma online prin care puteti utiliza servicii de SMS Marketing, Mail2SMS, SMS Gateway, SMS Alerts si 2-Way SMS, practic toate serviciile necesare unei companii sau persoane pentru a mentine legatura cu clienti sai, intr-un mod eficient si complet automatizat.  La ora actuala SMSLinl este singura platforma 100% online care ofera toate aceste servicii, unificate, intr-un mod foarte eficient. SMSLink este un serviciu disponibil din anul 2008, asigurand suportul pentru sute de companii.

Cat costa 1 SMS?

Tariful per SMS depinde de volumul de SMS-uri achizitionate lunar, conform grilei de preturi disponibile aici. Tariful unui SMS incepe de la 0.049 EUR si scade pana la 0.040 EUR, fara TVA. Tariful per SMS este acelasi in toate retelele de telefonie mobila din Romania. Dintre principalele avantaje financiare ale utilizarii platformei SMSLink, amintim:

  • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care vor costa 4.9 EUR + TVA pana la oricat doriti dumneavoastra, putand introduce chiar si numarul dorit.
  • Mesajele achizitionate pot fi utilizate pe o perioada de 1 an de la data achizitiei, conform termenilor si conditiilor.
  • Nu exista obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp.          

Catre ce retele pot sa trimit SMS-uri?

SMS-urile pot fi trimise catre retelele principale de telefonie mobila din Romania: Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile (Cosmote Romania) si DigiMobil (RCS-RDS).

Exista de asemenea posibilitatea de a transmite si SMS-uri catre destinatii internationale din afara Romaniei. Aceasta functie de activeaza la solicitarea dvs. Pentru activarea acestei functii va rugam sa ne contactati.

Cum pot sa platesc?

Plata se face in regim prepaid folosind urmatoarele metode:

- prin Ordin de Plata / Transfer Bancar sau Internet Banking in contul nostru, conform detaliilor de pe factura proforma emisa dupa efectuarea comenzii, instant. Activarea se face imediat dupa confirmarea platii, reprezentand ordinul de plata vizat sau captura platii din Interent Banking sau receptionarea platii, in contul nostru.

- online folosind carti de credit sau debit emise sub siglele Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, Maestro. In acest caz activarea se face aproape instant, la maxim 5 minute de la efectuarea platii. Tranzactiile sunt procesate de EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro), in deplina siguranta. Platile prin card nu implica nici un comision suplimentar de procesare.

- prin depunere de numerar, in contul nostru, conform detaliilor de pe factura proforma emisa dupa efectuarea comenzii, instant. Activarea se face imediat dupa confirmarea platii, reprezentand chitanta platii primita de la banca sau receptionarea platii, in contul nostru;

Cate mesaje pot sa trimit simultan?

Prin SMSLink pot fi trimise oricate mesaje simultand, practic neexistand o limita anume. In functie de traficul din retelele mobile, mesajele pot fi livrate instant sau in termen de cateva minute de la trimitere. Puteti trimite la fel de simplu 1 sau 100.000 de SMS-uri simultan, cu oricare din serviciile noastre.

Cat de in siguranta sunt datele mele?

Confidentialitatea datelor este foarte importanta pentru noi, astfel dezvoltand politici foarte stricte de securitate si administrarea datelor. Datele introduse in platforma sunt in siguranta si pot fi accesate doar pe baza numelui de utilizator si a parolei pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. In rest nimeni nu poate accesa contul dumneavoastra, nu poate urmari ce mesaje ati trimis sau ce contin acestea. De asemenea destinatarii sunt confidentiali si pot fi accesati doar de dumneavoastra.

ASTINVEST, compania care opereaza platforma SMSLink.ro este inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu notificarea: Nr. 10403 / 03.12.2008.                               

De la cine primesc clientii mei SMS-urile pe care le trimit?

Implicit, daca nu solicitati altfel, SMS-urile sunt transmise de pe un numar scurt (de forma 17xy sau 18xy). Puteti solicita ca SMS-urile sa se transmite cu sender / eticheta personalizata, insa in acest sens va trebui ca senderul personalizat sa il activam la operatorii de telefonie mobila, in reteaua carora doriti sa il utilizati, avand in vedere ca este vorba de conectivitate directa cu fiecare operator. In functie de operator, senderele personalizate sunt gratuite sau au anumite costuri percepute o singura data de respectivul operator.

Se poate sa primesc raspuns la SMS-uri?

Puteti primi raspunsuri la SMS-urile transmise folosind serviciul 2-Way SMS. Raspunsurile primite vor fi afisate in contul dumneavoastra instant, pe masura ce acestea se primesc. Puteti exporta, filtra si procesa manual sau automatizat SMS-urile receptionate. Detalii despre acest serviciu, puteti gasi aici.

Cu ce companii lucrati in prezent?

In prezent portofoliul nostru de clienti este format din peste 700 de clienti corporativi si SME, care utilizeaza de peste 9 ani serviciile noastre, transmitand peste 80 de milioane de SMS-uri anual, clienti dintr-o gama foarte larga de industrii, dintre care amintim:  automotive, distributie, educatie si invatamant, food, beverage & tobacco, hoteluri, restaurante, cafenele si cluburi, organizatii non-profit, retail, sanatate, medicina si farmaceutice, servicii de asigurare si reasigurare, servicii financiare si bancare, servicii profesionale.

Este necesar un contract pentru a beneficia de serviciile SMSLink.ro?

Puteti utiliza serviciile SMSLink.ro fara un contract incheiat in forma fizica. Colaborarea dintre dumneavoastra si noi este guvernata de termenii si conditiile de utilizare, pe care le puteti citi aici care au valoare de contract, in relatia dintre dumneavoastra si ASTINVEST COM SRL, compania care administreaza SMSLink.ro.

In situatia in care doriti incheierea unui contract in forma fizica, acest lucru este posibil la solicitarea dvs., iar in acest sens va rugam sa ne contactati.

Am o intrebare si nu gasesc raspuns pe site?

Daca nu ati gasit raspuns la intrebarea dvs., va invitam sa ne contactati prin telefon la 0723 178 275 sau e-mail la contact@smslink.ro, iar noi va vom raspunde la intrebare in cel mai scurt timp posibil.