Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Principul de functionare al Live Update este cat se poate de simplu. Pentru a trimite destinatarii in timp real, trebuie sa trimiteti o serie de parametrii prin metoda GET sau POST, in functie de necesitatile aplicatiei dumneavoastra, la adresa www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/index.php.

In moment-ul in care trimiterea datelor s-a incheiat, Live Update va valida datele pe care dumneavoastra le-ati trimis si daca nu va descoperi nici o eroare va adauga / modifica / sterge acel destinatar si va returna anumite informatii cu privire la mesajul trimis prin HTTP Content, in caz contrar returnand un mesaj de eroare specific tot prin HTTP Content, mesajele de eroare fiind documentate la capitolele urmatoare.

Dupa ce destinatarul a fost adaugat, acesta va putea fi vizualizat in grupul in care a fost adaugat la sectiunea Grupuri de destinatari. Asupra acestui destinatar veti putea efectua toate operatiunile pe care le puteti efectua aspura unui destinatar adaugat manual, de exemplu: Trimitere de SMS, Editare, Stergere, Mutare in alt grup.

Continua procesul de implementare: Parametrii care trebuie trimisi