Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Mai jos aveti lista de raspunsuri posibile de confirmare pe care le returneaza Live Update, atunci cand operatiunea ceruta se realizeaza cu succes si nu returneaza raspunsuri de notificare de eroare. In cele ce urmeaza vom descrie penru fiecare raspuns de confirmare returnat, lista de variabile returnate in ordine stabilita.

1. Raspuns de adaugare cu succes a unui destinatar

MESSAGE;1;Mobile number 0723123456 have been added to Group ID 18;0723123456,18,1238659802

Se observa ca forma raspunsului este ca cea descrisa in schema de la capitolul anterior. Acest raspuns contine si Variabile Raspuns. Acestea, in cazul categoriei de raspuns MESSAGE  cu ID raspuns 1 sunt in urmatoarea ordine:

2. Raspuns de stergere cu succes a unui destinatar

MESSAGE;1;Mobile number 0723123456 have been removed from Group ID 18;0723123456,18,1238659802

Se observa ca forma raspunsului este ca cea descrisa in schema de la capitolul anterior. Acest raspuns contine si Variabile Raspuns. Acestea, in cazul categoriei de raspuns MESSAGE  cu ID raspuns 1 sunt in urmatoarea ordine:

Documentatia pentru Live Update s-a incheiat: Inapoi la cuprinsul documentatiei