Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Pentru fiecare SMS receptionati veti primi pe adresa configurata anterior o cerere folosind HTTP GET care va avea urmatorii parametri, in format lowercase:

In format de 10 caractere numerice incepand cu 07XXYYYYYY, reprezinta numarul de telefon de pe care a fost expediat SMS-ul MO (Mobile Originated).
Este numarul catre care s-a trimis SMS-ul, adica numarul scurt care v-a fost alocat, in format de 4 caractere numerice, spre exemplu 1846.
Continutul mesajului receptionat, in format original, de regula 160 de caractere, dar putand depasi in unele cazuri aceasta lungime.
Data receptionarii in format UNIX Timestamp. Prelucrarea acestei date se poate realiza in PHP cu functia date().

Continuati implementarea: Aflati modalitatea de transmitere a SMS-urilor de raspuns