Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea
Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Raportul de livrare al SMS-urilor transmise prin serviciul SMS Gateway HTTP, SOAP sau BULK, se face prin metoda HTTP GET catre o adresa URL pe care ati specificat-o in contul dvs. de utilizator la sectiunea Configurare serviciu din cardul SMS Gateway, aferent conexiunii definite pentru serviciul SMS Gateway.

Raportul de livrare este asincron transmiterii SMS-urilor, deoarece este receptionat de la operatorii de telefonie mobila dupa ce SMS-ul este livrat pe telefon, cand SMS-ul expira in retea ca urmare a imposibilitatii livrarii sau atunci cand SMS-ul intampina o eroare finala (numar inexistent etc.), astfel de la trimiterea mesajului SMS si pana la receptionarea confirmarii de primire, pot trece cateva minute, fiind astfel necesar ca in momentul transmiterii SMS-ului sa salvati in baza dvs. de date message_id-ul pe care sa il utilizati pentru imperecherea SMS-ului cu raportul de livrare asociat acestuia.

In mod concret, pentru fiecare raport de livrare, serviciul SMS Gateway va apela adresa URL pe care ati specificat-o in contul dvs. de utilizator, la care va adauga o serie de parametri pentru identificarea SMS-ului si pentru raportul efectiv de livrare.

Adresa URL unde doriti sa se transmita raportul de livrare poate fi atat prin protocol HTTP cat si prin protocol HTTPS, chiar avand la baza un certificat SSL auto-generat.

Parametrii transmisi de SMS Gateway catre dvs. sunt descrisi in urmatorul tabel:

HTTP GET
Valoarea reprezinta un ID unic, numeric, asociat SMS-ului dvs. in sistemele SMSLink, ID care v-a fost returnat prima data ca variabila de raspuns in momentul transmiterii SMS-ului. Valorile ID-ului unic depasesc o suta milioane, astfel recomandarea este sa utilizati in baza de date coloane de tipul BIGINT.

Documentatia pentru SMS Gateway s-a incheiat: Inapoi la cuprinsul documentatiei