Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Serviciul 2-Way SMS va ofera posibilitatea de a realiza campanii SMS interactive (transmitere SMS/receptionare SMS) catre clientii dvs. Prin 2-Way SMS API, puteti integra capabilitatile serviciului 2-Way SMS in aplicatiile dvs. pentru transmiterea SMS-urilor si receptionarea SMS-urilor de la utilizatorii de telefonie mobila.

Puteti astfel integra servicii SMS interactive, putand procesa direct in aplicatiile dvs. SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila, SMS-uri care vor include numar de telefon, text, data / ora si operatorul de telefonie mobila in reteaua caruia este abonat utilizatorul de telefonie mobila, astfel putand realiza fluxuri complexe Application-to-Person (A2P) si Person-to-Application (P2A), precum programarea / reprogramarea / anularea interactiva prin SMS, mesagerie interactiva pentru obtinerea de informatii prin SMS (precum SMS-bot) sau servicii de SMS banking.

Accesul la 2-Way SMS API este implicit la activarea serviciului 2-Way SMS, folosind orice tip de numar - dedicat sau nededicat (cu cuvant cheie), cu tarif normal sau cu suprataxa (SVA sau micropayment).

Regasiti mai jos cuprinsul documentatiei 2-Way SMS API pentru integrarea serviciului 2-Way SMS cu aplicatiile sau serviciile dvs.:

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea