Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Serviciul 2-Way SMS va ofera posibilitatea de a realiza campanii SMS interactive (transmitere SMS/receptionare SMS) catre clientii dvs. Prin 2-Way SMS API, puteti integra capabilitatile serviciului 2-Way SMS in aplicatiile dvs. pentru transmiterea SMS-urilor si receptionarea SMS-urilor de la utilizatorii de telefonie mobila.

Puteti astfel integra servicii SMS interactive, putand procesa direct in aplicatiile dvs. SMS-urile receptionate de la utilizatorii de telefonie mobila, SMS-uri care vor include numar de telefon, text, data / ora si operatorul de telefonie mobila in reteaua caruia este abonat utilizatorul de telefonie mobila, astfel putand realiza fluxuri complexe Application-to-Person (A2P) si Person-to-Application (P2A), precum programarea / reprogramarea / anularea interactiva prin SMS, mesagerie interactiva pentru obtinerea de informatii prin SMS (precum SMS-bot) sau servicii de SMS banking.

Accesul la 2-Way SMS API este implicit la activarea serviciului 2-Way SMS, folosind orice tip de numar scurt, adica numar scurt dedicat (alocat in regim exclusiv) sau numar scurt nededicat (alocat in regim non-exclusiv, pe baza de cuvant cheie). Din perspectiva utilizatorului de telefonie mobila, numerele scurte pot fi numere scurte tarif normal (tariful standard national), numere scurte cu tarif gratuit (toll-free) sau numere scurte cu suprataxa (SVA sau micropayment).

Numerele scurte sunt deschise in retelele Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications) si DigiMobil (RCS&RDS).

Regasiti mai jos cuprinsul documentatiei 2-Way SMS API pentru integrarea serviciului 2-Way SMS cu aplicatiile sau serviciile dvs.:

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea