Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Peste 14 ani de experienta si peste 175 milioane SMS / an

Platforma SMSLink este utilizata din 2008 (de peste 14 ani) de peste 1600 de clienti de clienti multumiti dintr-o multitudine de domenii de activitate, precum banking, telecom, retail, medical, si sustinand un trafic de peste 175 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 480.000 SMS in fiecare zi din an (365 de zile / an), astfel avem tehnologia necesara pentru a transmite oricate SMS-uri aveti nevoie intr-un timp foarte scurt. Iata cateva repere importante recente in cei peste 14 ani de activitate:

  • In anul 2018 am reusit sa livram o campanie SMS de aproximativ 2 milioane de SMS-uri intr-o singura zi
  • In anul 2019 cea mai mare campanie SMS a fost de 6 milioane SMS-uri pe parcursul a 4 zile pentru un singur client

Acoperim industrii precum banking si telecom care impun un standard ridicat al serviciilor, datorita timpilor mici de livrare a SMS-urilor si a nivelului ridicat de disponibilitate a serviciilor, astfel dvs. beneficiati de serviciile unui furnizor ales de companii de top din Romania, precum institudii financiar-bancare din primele 3 din Romania.

Clientii din industria bancara transmit inclusiv trafic SMS critic precum SMS OTP (One Time Password) pentru serviciile de Internet Banking sau SMS OTP (One Time Password) pentru 3D Secure (autorizarea tranzactiilor cu cardul pe Internet).

Infrastructura hardware, datacenter si conectivitate

Pentru a asigura un nivel ridical al serviciilor SMS utilizam doar echipamente hardware produse de producatori de top, precum servere dedicate de nivel enterprise Dell si HP si echipamente de retea Cisco, Juniper sau SonicWALL.

Pentru un nivel ridicat de disponibilitate a serviciilor si pentru un nivel ridicat de securitate, alegem intotdeauna servicii de colocare de la datacentere de ultima generatie ANSI/TIA-942 Tier 3, din Bucuresti (Romania), datacentere certificate ISO 27001 (Sistem de management al securitatii informatiei). Serviciile de datacenter pe care ne bazam ne sunt furnizate avand SLA (Service Level Agreement) pentru conectivitate, alimentare cu energie electrica si climatizare si includ:

  • prezenta on-site 24/7/365 a inginerilor IT
  • access on-site 24/7/365
  • securitate fizica (control acces, monitorizare CCTV, acces personal autorizat, niveluri multiple de securitate, paza 24/7)
  • sistem de detectie a incendiilor VESDA si senzori de fum
  • sistem de stingere a incendiilor INERGEN
  • redundanta alimentare cu energie electrica N+1 pentru datacenter
  • redundanta generatoare energie electrica N+1 pentru datacenter
  • redundanta sistem de racire N+1 in datacenter

Conectivitatea furnizata de datacenterele cu care colaboram este carrier neutral, avand peering-uri / puncte de prezenta (POP) cu principalii furnizori de Internet din Romania (peste 10 peering-uri / puncte de prezenta) si internationali precum Telia, Tata, TIM, Cogent sau Level3.

Pentru transmiterea SMS-urilor, avem conectivitate directa cu toti operatorii de telefonie mobila din Romania, astfel asigurand un nivel ridicat al serviciilor, o capacitate ridicata de transmitere si garantarea livrarii SMS-urilor catre utilizatorii de telefonie mobila. Aflati mai multe despre acoperire si portabilitate

Solutii software si tehnologie de ultima generatie

Platforma SMSLink si infrastructura software pentru transmitere de SMS-uri sunt solutii software dezvoltate in intregime de SMSLink, in cei peste 14 ani de activitate. Solutia SMSLink a beneficiat astfel de investitii constante si de imbunatatiri permanente. De asemenea, datorita faptului ca solutia SMSLink este o solutie dezvoltata in totalitate de noi, avem capacitatea tehnica de a adapta orice cerinte tehnice din partea clientilor, de a personaliza fluxuri si de a dezvolta orice feature-uri sunt necesare pentru nevoile de business ale clientilor.

SMSLink are astfel capacitatea tehnica de a acomoda volume foarte mari de trafic SMS, si experienta dovedita prin faptul ca transmitem peste 175 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 480.000 SMS in fiecare zi din an (365 de zile / an), adica in medie peste 340 SMS in fiecare minut din fiecare zi din an (365 de zile / an), la o distributie uniforma. De asemenea, in contextul nevoilor clientilor am avut capacitatea de a livra si campanii aditionale de peste 2 milioane de SMS-uri intr-o singura zi, fara a impacta timpii de livrare pentru SMS-urile operationale din ziua respectiva.

Peste
175 milioane SMS
transmise anual
Singurul furnizor
de servicii SMS
in clasamentul
Deloitte Technology
Fast 50
Peste 14 ani
de experienta in
servicii SMS
Peste
1600 de clienti
corporate si IMM

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea