Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Plugin-urile SMS si modulele SMS pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatile de a transmite notificari SMS catre clientii dvs., in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

  • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
  • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
  • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
  • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
  • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
  • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Plugin PrestaShop

Plugin-ul SMSLink pentru PrestaShop se instaleaza in cateva secunde si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare in platforma SMSLink. De asemenea aveti posibilitatea de a transmite SMS-uri clientilor dvs. din pagina de comanda.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin WooCommerce

Plugin-ul SMSLink pentru WooCommerce se instaleaza in cateva secunde si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor, putand include in mod automatizat in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare in platforma SMSLink. Plugin-ul vine cu posibilitatea de a activa optiunea de opt-out la transmiterea comenzii.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin Magento 2

Plugin-ul SMSLink pentru Magento 2 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin Magento

Plugin-ul SMSLink pentru Magento 1.5+ se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 3.0+

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 3.0+ se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 2.3

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.3 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 2.0, 2.1, 2.2

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.0, 2.1, 2.2 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 1.5 (compatibil cu OpenCart 1.5 si 1.6)

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 1.5 si 1.6 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Integrare Shopify

Integrarea notificarilor SMS in platforma Shopify se realizeaza prin cateva setari simple si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor din platforma Shopify, fiind incluse in SMS si variabilele aferente fiecarei comenzi. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoartele de livrare in platforma SMSLink.

Configurati sau aflati mai multe

Cateva puncte cheie despre platforma SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 12 ani in sfera solutiilor SMS.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea