Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Plugin-urile SMS si modulele SMS pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatile de a transmite notificari SMS catre clientii dvs., in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul este un canal citit in 99% din cazuri, spre deosebire de e-mail.
 • Numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati instant, in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica prin informarea prin SMS a clientilor dvs. despre starea comenzilor.
 • Informand clientii prin SMS, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • SMS-ul este cel mai personal mijloc de comunicare directa, fiind un canal de comunicare eficient.

Plugin PrestaShop

Plugin-ul SMSLink pentru PrestaShop se instaleaza in cateva secunde si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare in platforma SMSLink. De asemenea aveti posibilitatea de a transmite SMS-uri clientilor dvs. din pagina de comanda.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin WooCommerce

Plugin-ul SMSLink pentru WooCommerce se instaleaza in cateva secunde si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor, putand include in mod automatizat in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare in platforma SMSLink. Plugin-ul vine cu posibilitatea de a activa optiunea de opt-out la transmiterea comenzii.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin Magento 2

Plugin-ul SMSLink pentru Magento 2 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin Magento

Plugin-ul SMSLink pentru Magento 1.5+ se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 3.0+

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 3.0+ se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 2.3

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.3 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 2.0, 2.1, 2.2

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.0, 2.1, 2.2 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Plugin OpenCart 1.5 (compatibil cu OpenCart 1.5 si 1.6)

Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 1.5 si 1.6 se instaleaza in cateva minute si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor la alegerea dvs., putand include in textul SMS-ului variabilele comenzii. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoarte de livrare si rapoarte grafice in platforma SMSLink.

Descarcati sau aflati mai multe

Integrare Shopify

Integrarea notificarilor SMS in platforma Shopify se realizeaza prin efectuarea unor setari simple in decurs de cateva minute, si va permite sa transmiteti notificari SMS automatizate clientilor dvs. pentru oricare din starile comenzilor definite in platforma Shopify, fiind incluse in textul SMS-ului variabilele aferente fiecarei comenzi. Puteti urmari istoricul SMS-urilor transmise, avand acces la rapoartele de livrare detaliate in platforma SMSLink.

Configurati sau aflati mai multe

Cateva puncte cheie despre SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 10 ani in sfera serviciilor SMS.

 • Lansata in 2008 (de peste 12 ani), SMSLink este prima platforma SMS din Romania, disponibila on-demand, instant, in regim Software as a Service.
 • Peste 1200 de clienti din domenii ca banking, telecom, retail au ales serviciile noastre.
 • Transmitem anual peste 140 de milioane de SMS-uri (adica in medie peste 380.000 SMS in fiecare zi).
 • Am efectuat campanii de peste 2 milioane de SMS-uri, transmise intr-o singura zi.
 • Furnizam servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.
 • Furnizam support 24/7/365 prin e-mail si telefon, pentru toate serviciile SMS.
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015 (Locul 13)
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015 (Locul 127)

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea