Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Plugin-urile SMS si modulele SMS pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatile de a transmite notificari SMS catre clientii dvs., in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

  • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
  • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
  • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
  • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
  • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
  • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.
Plugin-ul SMSLink pentru WooCommerce va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru PrestaShop va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru Magento 2 va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru Magento va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 3.0+ va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.3 va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 2.0, 2.1, 2.2 va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru OpenCart 1.5 si 1.6 va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.
Plugin-ul SMSLink pentru CS-Cart 4.11+ va permite sa transmiteti notificari SMS personalizate, automatizate, despre starea comenzilor, in momentul actualizarii statusurilor comenzilor.

Cateva puncte cheie despre platforma SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 16 ani in sfera solutiilor SMS.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea