Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Conectivitate directa cu toti operatorii de telefonie mobila din Romania

Prin platforma SMSLink puteti transmite SMS-uri catre orice retea mobila din Romania, SMSLink avand conectivitate directa catre toate retelele de telefonie mobila din Romania, astfel asigurand un nivel ridicat al serviciilor si garantia livrarii SMS-urilor catre utilizatorii de telefonie mobila.

In prezent, portofoliul nostru de clienti este format din peste 1600 de clienti corporativi si IMM, care utilizeaza de peste 14 ani serviciile noastre, transmitand peste 175 milioane SMS / an (adica in medie peste 480.000 SMS in fiecare zi, 365 zile / an), clienti dintr-o gama foarte larga de industrii, dintre care amintim: banking, automotive, distributie, educatie si invatamant, fretail, medicina si farmaceutice, servicii de asigurare si reasigurare, servicii financiare, servicii profesionale.

Peste
175 milioane SMS
transmise anual
Singurul furnizor
de servicii SMS
in clasamentul
Deloitte Technology
Fast 50
Peste 14 ani
de experienta in
servicii SMS
Peste
1600 de clienti
corporate si IMM

Portabilitate actualizata de doua ori pe zi

Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, actualizata de doua ori pe zi, in mod automatizat.

Portabilitatea numerelor de telefon poate fi consultata in contul dvs. de utilizator, in orice moment. In total, de la lansarea portabilitatii in Romania si pană la sfarsitul anului 2017, aproape 4,5 milioane de numere au fost transferate intre retele, 3,7 milioane dintre acestea fiind numere de telefonie mobilă și aproximativ 700 de mii numere de telefonie fixă, astfel interogarea portabilitatii de catre SMSLink pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs. fiind absolut necesara.

Acoperire internationala in 168+ tari si peste 1,000+ operatori de telefonie mobila

De asemenea, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind 168+ tari si peste 1,000+ operatori de telefonie mobila. Activarea serviciului SMS international se realizeaza instant, urmand pasii din contul dvs. de utilizator de pe Dashboard > Contul meu > Serviciul SMS international.

Acoperirea serviciilor SMS

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea