Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Conectivitate directa cu toti operatorii de telefonie mobila din Romania

Prin platforma SMSLink puteti transmite SMS-uri catre orice retea mobila din Romania, SMSLink avand conectivitate directa catre toate retelele de telefonie mobila din Romania, astfel asigurand un nivel ridicat al serviciilor si garantia livrarii SMS-urilor catre utilizatorii de telefonie mobila.

In prezent, portofoliul nostru de clienti este format din peste 900 de clienti corporativi si IMM, care utilizeaza de peste 10 ani serviciile noastre, transmitand peste 110 de milioane de SMS-uri anual, clienti dintr-o gama foarte larga de industrii, dintre care amintim: banking, automotive, distributie, educatie si invatamant, fretail, medicina si farmaceutice, servicii de asigurare si reasigurare, servicii financiare, servicii profesionale.

Despre SMSLink

Portabilitate actualizata de doua ori pe zi

Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, actualizata de doua ori pe zi, in mod automatizat.

Portabilitatea numerelor de telefon poate fi consultata in contul dvs. de utilizator, in orice moment. In total, de la lansarea portabilitatii in Romania si pană la sfarsitul anului 2017, aproape 4,5 milioane de numere au fost transferate intre retele, 3,7 milioane dintre acestea fiind numere de telefonie mobilă și aproximativ 700 de mii numere de telefonie fixă, astfel interogarea portabilitatii de catre SMSLink pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs. fiind absolut necesara.

Acoperire internationala in 168+ tari si peste 1,000+ operatori de telefonie mobila

De asemenea, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind 168+ tari si peste 1,000+ operatori de telefonie mobila. Activarea serviciului SMS international se realizeaza instant, urmand pasii din contul dvs. de utilizator de pe Dashboard > Contul meu > Serviciul SMS international.

Acoperirea serviciilor SMS

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea