Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Mail to SMS (denumit si Mail2SMS) va permite sa transmiteti SMS-uri direct din clientul dvs. de e-mail, fie ca este vorba de un client de webmail (GMail, Yahoo! Mail, Microsoft Hotmail) sau de un client instalat pe computerul dvs. (Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook sau Windows Mail) catre orice numere de telefon mobil din Romania.

Serviciul Mail to SMS (Mail2SMS) poate fi de asemenea integrat foarte usor cu diverse aplicatii si echipamente pentru transmiterea prin SMS a diverselor alerte pe care pana acum le primeati pe e-mail, pentru a imbunatati astfel timpii de reactie la orice evenimente care pot sa apara.

Mail to SMS va permite sa urmariti in timp real SMS-urile transmise, direct in platforma SMSLink si sa receptionati prin e-mail raportul de livrare pentru fiecare SMS transmis.

Mail to SMS

Pentru a raspunde eficient cerintelor dvs. am dezvoltat o platforma usor de configurat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a SMS-urilor in sistemele dvs. in cateva minute.

Specificatii solutie Mail to SMS

Serviciul Mail to SMS va pune la dispozitie foarte multe functii si unelte pentru a eficientiza transmiterea SMS-urilor si urmarirea acestora, serviciul putand inclusiv sa va transmita o notificare pe e-mail imediat ce SMS-ul a fost primit de destinatar. Aflati mai multe despre toate aceste functii de care puteti beneficia si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Transmitere SMS din orice client de e-mail

Pentru a simplifca intelegerea si configurarea serviciului Mail to SMS, va recomandam aceasta documentatie in care sunt detaliate principalele functii ale serviciului si pasii necesari configurarii si trimiterii SMS-urilor folosind serviciul Mail to SMS. Manualul va prezinta atat cele mai simple modalitati de trimitere a SMS-urilor, fiind prezentate exemple de trimitere din principalele aplicatii de e-mail, cat si solutii mai complexe.

Aflati mai multe

Mail to SMS integrat cu dispozitive si aplicatii

Serviciului Mail to SMS poate fi integrat cu diverse dispozitive si aplicatii capabile sa transmita un e-mail in scop de monitorizare in diverse situatii pentru ca dvs. sa primiti acel e-mail prin SMS astfel incat sa puteti reactiona mai repede in baza alertelor receptionate si astfel sa oferiti servicii operative celor care depind de timpul dvs. de reactie.

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea