Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Specificatiile serviciului SMS Gateway

Integrare completa cu aplicatia dvs.
SMS Gateway este un API ce se integreaza complet cu aplicatia sau site-ul dvs., devenind astfel o componenta utilizabila in orice moment. Integrarea se face rapid si simplu, prin oricare din urmatoarele metode:
  • HTTP(S) GET / POST;
  • SOAP / WSDL prin HTTP(S);
  • JSON prin HTTP(S);
  • BULK prin HTTP(S);
  • SMPP via IPsec (la cerere).
Versiune API optimizata pentru bulk SMS
SMS Gateway este disponibil in doua versiuni: non-Bulk, pentru trimiteri individuale la fiecare cerere, ideal pentru notificari automatizate punctuale sau Bulk, pentru transmiterea de volume mari de SMS-uri simultan, ideal pentru optimizarea transmiterilor catre un numar mare destinatari.
Integrare prin orice limbaj de programare
SMS Gateway poate fi implementat utilizand orice limbaj de programare, cele mai comune implementari fiind realizate in PHP, ASP.NET, Perl, Python, Ruby, C#, C++, Java, Visual Basic sau Delphi.
Plugin-uri pentru eCommerce
Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile SMSLink pentru eCommerce, pentru Magento 1 si 2, OpenCart 1.5 - 3.0+, WooCommerce, PrestaShop 1.5 - 1.7+ si CS-Cart pentru a transmite SMS-uri tranzactionale privind starea comenzilor.
Integrari pentru eCommerce
SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Gomag, Blugento, Extended, FamShop sau internationale, precum VTEX si Shopify, astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, fara nici un efort de integrare.
Integrari cu platforme RPA/automation
Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, folosind integrarile cu platforme RPA/automation Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, Make, UiPath si RapidAPI.
Comunicare securizata cu SMS Gateway
Comunicarea cu SMS Gateway se poate realiza atat prin HTTP cat si in mod securizat, prin HTTPS (HTTP Secured), utilizand un certificat SSL pe 2048-bit, prin toate metodele API de integrare - GET / POST, SOAP / WSDL, JSON sau BULK.
SMS-uri mai lungi de 160 de caractere
Folosind SMS Gateway si metodele API non-Bulk, puteti transmite si SMS-uri mai lungi de 160 de caractere, ca un singur SMS concatenat sau ca mai multe SMS-uri separate, in functie de optiunea dorita.
SMS WAP Push
In cazul SMS Gateway non-Bulk folosind HTTP(S) GET / POST, pe langa metoda standard de a transmite SMS-uri text se pot transmite si SMS-uri de tip WAP Push, care contin o adresa si o descriere (compatibile cu telefoane care suporta cel putin WAP 1.2);
Programarea transmiterii SMS-ului
Fiecare SMS transmis prin SMS Gateway poate fi transmis instat sau poate fi programat pentru a fi transmis la o anumita data / ora din viitor.
Raport de livrare prin API
Dupa fiecare SMS transmis veti primi in decurs de cateva secunde un raport de livrare prin HTTP POST / GET catre o adresa specificata de dvs., raport de livrare care poate fi vizualizat si in istoricul trimiterilor in dreptul fiecarui SMS.

Specificatiile si avantajele platformei SMSLink

Transmitere in toate retelele de telefonie mobila
Puteti transmite SMS-uri in toate retelele de telefonie mobila din Romania - Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote Romania), Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.
Transmitere SMS catre destinatii internationale
Aditional transmiterii de SMS-uri catre toate retelele din Romania, prin platforma SMSLink puteti transmite si SMS-uri internationale, SMSLink acoperind peste 190 tari si peste 1600 operatori de telefonie mobila, astfel incat beneficiati de o solutie care acopera toate nevoile dvs. de comunicare.
Sender personalizat
Puteti transmite SMS-uri cu sender personalizat, in limita a 11 caractere. Senderul personalizat va ajuta sa personalizati expeditorul afisat pe telefonul destinatarului, iar in cazul in care nu se alege un sender personalizat, SMS-urile sunt transmise cu numar scurt (de forma 17xy sau 18xy).
Livrarea imediata a SMS-urilor
Transmiterea SMS-urilor se realizeaza imediat si este garantata, in orice retea mobila din Romania, chiar si in perioadele de varf. Prin SMSLink sunt transmise anual peste 140 milioane de SMS-uri, astfel incat va puteti baza ca SMSLink este un partener de incredere cu o fundatie tehnica solida.
Istoric detaliat al SMS-urilor transmise
Puteti urmari in timp real toate SMS-urile transmise, de la momentul cand acestea sunt transmise si pana in momentul in care SMS-ul este livrat pe telefon. Fiecare SMS transmis beneficiaza de raport de livrare, astfel incat dvs. puteti avea un desfasurator clar al SMS-urilor transmise.
Rapoarte grafice in timp real
Pentru a ave ao vedere de ansamblu asupra SMS-urilor transmise, in contul dvs. de utilizator aveti acces la rapoarte grafice care va ajuta sa vizualizati volumele de SMS-uri pe diverse perioade de timp, starea SMS-urilor transmise si impartirea destinatarilor pe retele.
Portabilitate actualizata zilnic
Pentru livrarea corecta a tuturor SMS-urilor dvs., SMSLink routeaza SMS-urile catre operatorii de telefonie mobila in conformitate cu baza de portabilitate a numerelor de telefon din Romania, avand serviciul de portabilitate intern ce se actualizeaza de doua ori pe zi, in mod automatizat.
Servicii online disponibile imediat
Serviciile SMSLink sunt furnizate online, in regim Software-as-a-Service (SaaS) si astfel sunt disponibile imediat, in contul dvs. de utilizator, iar in acest mod, dvs. beneficiati de servicii SMS usor de utilizat si administrat.
Interfata unificata de administrare
SMSLink este o platforma ce inglobeaza toate serviciile SMS necesare unei companii si va ofera posibilitatea sa le administrati dintr-un singur loc. Astfel, in contul dvs. beneficiati de interfata unificata de administrare a tuturor serviciilor SMSLink.
Subconturi de utilizator
Puteti crea subconturi de utilizator subordonate contului principal pentru mai multi angajati sau departamente din cadrul organizatiei dvs., carora sa le alocati resurse si drepturi de utilizare limitate, astfel incat sa puteti administra eficient serviciile SMS.
Lista destinatari blocati
Puteti defini o lista de numere de telefon catre care nu doriti sa se mai poata transmite SMS-uri, iar astfel sa aveti siguranta ca anumiti destinatari nu vor mai primi SMS-uri din partea dvs.
Mecanisme multiple pentru dezabonare
Platforma SMSLink va ofera posibilitatea de a utiliza metode multiple pentru dezabonarea clientilor dvs. de la notificari SMS, precum:
  • Dezabonare prin SMS
  • Dezabonare prin formular;
  • Dezabonare prin API;
  • Dezabonare prin short URL.
Suport tehnic prin e-mail si telefon, 24/7
Pentru ca intelegem importanta serviciilor, la SMSLink beneficiati de support 24/7/365, prin telefon si prin e-mail. Beneficiati de asistenta tehnica intr-un mod profesionist, focusata pe solutiile SMS pe care dvs. le utilizati.
Peste 16 ani de experienta in solutii SMS
Platforma SMSLink este o solutie SMS fiabila si inovatoare, lansata in 2008, aleasa de 2200 de clienti corporate si IMM, prin care se transmit peste 350 milioane SMS in fiecare an, adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi, inclusiv trafic SMS aferent serviciilor 3D Secure.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea