Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri folosind serviciile SMSLink este necesar sa achizitionati un pachet de SMS-uri, in regim preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile trimise prin serviciul SMS Marketing sunt stabilite in functie de volumul de mesaje achizitionate intr-o luna de zile, incepand cu data de intai a fiecarei luni sau, dupa caz, incepand cu data deschiderii contului de utilizator in platforma SMSLink:

Plan Volum de SMS-uri Tarif / SMS (fara TVA)
1 1 - 1000 SMS 0.049 EUR
2 1001 - 5000 SMS 0.048 EUR
3 5001 - 10000 SMS 0.047 EUR
4 10001 - 20000 SMS 0.045 EUR
5 20001 - 30000 SMS 0.043 EUR
6 Peste 30000 SMS 0.040 EUR

Tariful per SMS nu include TVA si este valabil pentru SMS-urile trimise in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

Principalele avantaje financiare ale utilizarii platformei SMSLink.ro

  • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care vor costa 4.9 EUR + TVA pana la oricat doriti dvs., putand introduce chiar si numarul dorit de SMS-uri.
  • SMS-urile achizitionate pot fi utilizate pe o perioada de 1 an de la data achizitionarii.
  • Nu exista obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp.

Serviciul pentru personalizarea expeditorului (sender / eticheta personalizata) (optional)

Implicit, SMS-urile sunt transmise de pe un numar scurt (de forma 17xy sau 18xy), in conformitate cu planul national de numerotatie aplicabil pentru SMS-urile cu caracter de marketing precum si pentru SMS-urile transmise in mod automatizat. Optional, SMS-urile pot fi transmise utilizand un sender personalizat (eticheta personalizata), astfel in locul numarului scurt sa apara denumirea companiei dvs. sau marca produselor / serviciilor dvs.

Optional, activarea unui sender personalizat se tarifeaza (o singura data) cu tariful de 390 EUR + TVA, pentru activarea senderului personalizat in toate retelele principale de telefonie mobila din Romania, si anume Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO) si Digimobil (RCS&RDS).

Transmiterea SMS-urilor cu numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) nu implica nici un fel de costuri aditionale, fiind un serviciu disponibil in mod implicit.

Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea