Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Va multumim ca ati decis sa ne contactati. Suntem dedicati in a va furniza la timp toate informatiile tehnice si comerciale de care aveti nevoie, astfel incat dupa receptionarea mesajului dvs. va vom raspunde cu toate informatiile solicitate.
Contact / Support (24/7)
0723178275 contact@smslink.ro
Stim ca este important sa raspundem prompt, oricand aveti nevoie, astfel la SMSLink beneficiati de support telefonic si prin e-mail 24/7/365.
Sediul si informatii companie
ASTINVEST COM SRL
C.I.F.: RO9250710
Numar de ordine in Registrul Comertului: J24/177/1997
Capital Social: 3000 lei
Str. Alexandru Odobescu Nr. 2
mun. Baia Mare, jud. Maramures
Notificare ANSPDCP: Nr. 10403 / 03.12.2008
Certificare
SR ISO/CEI 27001:2018 (ISO/IEC 27001:2017) ASTINVEST COM SRL este certificată cu privire la implementarea și menținerea unui Sistem de Management al Securității Informației (SMSI) conform cerințelor din standardul SR ISO/CEI 27001:2018 (ISO/IEC 27001:2017).

Vizualizati toate datele de indentificare ale societatii
Distinctii nationale si internationale
  • Locul 13 în clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), Editia 2015
  • Locul 127 în clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), Editia 2015
  • Locul 1 in Topul Firmelor Editia 2015 organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures, categoria Activitati de servicii in tehnologia informatiei.
  • Aflati mai multe despre SMSLink
  • Infrastructura si tehnologie
Ne gasiti si pe retelele sociale
Sunteti dezvoltator? Ne gasiti si pe
Formular de contact
Numele dvs. (*)
Companie
E-mail (*)
Telefon (*)
Mesajul dvs.
Completati cuvantul marketing in
Acest cuvant este folosit pentru a opri mesajele automate
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea