Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Integrarile SMS pentru eCommerce va ajuta sa integrati rapid si simplu, fara know-how, capabilitatea de a transmite notificari SMS operationale catre clientii dvs. in magazinul dvs. online. Iata cateva dintre avantajele integrarii notificarilor SMS in magazinul dvs. online:

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul este un canal citit in 99% din cazuri, spre deosebire de e-mail.
 • Numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati instant, in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica prin informarea prin SMS a clientilor dvs. despre starea comenzilor.
 • Informand clientii prin SMS, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • SMS-ul este cel mai personal mijloc de comunicare directa, fiind un canal de comunicare eficient.
SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Blugento, o solutie construita pe fundatia solida a platformei Magento care ofera toate functiile necesare unui magazin online într-o soluție robusta și ușor de utilizat. Blugento, cu ajutorul SMSLink, vă oferă posibilitatea să trimiteți notificări SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, către clienții dvs. într-un mod accesibil și ușor.
SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Gomag, si astfel va ofera posibilitatea sa trimiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, catre clientii dvs. intr-un mod accesibil si usor. Gomag este o platforma eCommerce 100% romaneasca, cu peste 600 de magazine online in portofoliu si o echipa de 17 specialisti in spate.
SMSLink este integrat cu platforma eCommerce FamShop, astfel comerciantii ce utilizeaza platforma de ecommerce FamShop pot beneficia de trimitere automata a SMS-urilor atat in scopul confirmarii comenzii, cat si in scop de marketing, prin integrarea cu platforma SMSLink.ro.

Cateva puncte cheie despre SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 10 ani in sfera serviciilor SMS.

 • Lansata in 2008 (de peste 12 ani), SMSLink este prima platforma SMS din Romania, disponibila on-demand, instant, in regim Software as a Service.
 • Peste 1200 de clienti din domenii ca banking, telecom, retail au ales serviciile noastre.
 • Transmitem anual peste 140 de milioane de SMS-uri (adica in medie peste 380.000 SMS in fiecare zi).
 • Am efectuat campanii de peste 2 milioane de SMS-uri, transmise intr-o singura zi.
 • Furnizam servicii unificate de SMS Marketing, SMS Gateway, 2-Way SMS, Mail to SMS si SMS Alerts.
 • Furnizam support 24/7/365 prin e-mail si telefon, pentru toate serviciile SMS.
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50, CE (Central Europe), 2015 (Locul 13)
 • Suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, EMEA (Europe, Middle East and Africa), 2015 (Locul 127)

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea