Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink furnizeaza si servicii de administrare si management pentru campanii SMS, in regim 24/7/365, ajutandu-va in oricare din etapele desfasurarii unei campanii SMS, pentru a beneficia de un serviciu de SMS Marketing complet.

Bazandu-ne pe experienta noastra, va ajutam astfel sa castigati cat mai mult folosind acest instrument de marketing direct de prima clasa administrand complet sau partial orice campanie SMS, incepand de la conceptul initial de creatie si design al campaniei, realizarea continutului SMS-ului, managementul listei de destinatari, lansarea campaniilor SMS si transmiterea rapoartelor referitoare la campania SMS.

Pentru ca fiecare client poate avea solutii personalizate CRM, beneficiati de suport pentru administrarea bazelor de numere de telefon puse la dispozitie de dumneavoastra sau de solutii personalizate de import / export al destinatarilor din sistemele dvs. informatice pentru automatizarea procesului de administrare al numerelor de telefon.

Campanii SMS Marketing

In functie de specificul campaniei SMS putem crea landing pages si instrumente de capturare a datelor pentru destinatarii mesajelor, pentru ca intreaga campanie SMS sa produca rezultate exceptionale, iar timpul alocat de dvs. pentru administrarea campaniei sa fie cat mai mic.

Deoarece serviciile Managed SMS Marketing au prin definitie specific personalizat va invitam sa ne contactati folosind aceste informatii de contact pentru a va furniza o oferta personalizata.

Cateva puncte cheie despre platforma SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 16 ani in sfera solutiilor SMS.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea