Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

ASTINVEST COM SRL, prin platforma SMSLink.ro, furnizeaza o solutie avansata de transmisie de SMS-uri, transmisie automata de SMS-uri si administrarea campaniilor SMS impreuna cu un set de functii complex pentru interconectarea cu aplicatiile dvs. ASTINVEST COM SRL investeste constant in securitatea datelor si proceseaza cu responsabilitate si cu buna credinta, datele personale si datele clientilor, astfel incat clientii sa poata beneficia de o solutie sigura, usor de utilizat si disponibila oricand. Pentru ca serviciile noastre sa aiba si sa se mentina la cele mai inalte standarde de pe piata, am elaborat o serie de termeni si conditii care guverneaza utilizarea dvs. a platformei SMSLink.ro, termeni si conditii care sunt detaliati in randurile urmatoare.

Termeni si conditii

Art. 1. Definitii

1.1. SMS acronim al Short Message Service sau SMS, acronim la Serviciul de Mesaje Scurte, in limba romana, este un serviciu GSM ce permite trimiterea si/sau receptionarea de mesaje alfanumerice scurte de pana la 160 caractere, conform setului de caractere GSM 7 IA-5 (standardul GSM pentru SMS) sau mai lungi de 160 de caractere, tarifate ca mai multe SMS-uri, in conformitate cu specificatiile tehnice ale Serviciului.

1.2. Eticheta / Sender personalizat - eticheta SMS-ului reprezinta un sir de maxim 11 caractere alfanumerice atasat SMS-ului si are rolul de a identifica expeditorul SMS-ului. Etichetele / senderele personalizate se activeaza conform ofertei comerciale aflate in vigoare la momentul solicitarii activarii de catre Utilizator si fac obiectul aprobarii si activarii prealabile de catre operatorii de telefonie mobila. Eticheta / Senderul personalizat este optional, iar in situatia in care Utilizatorul nu doreste activarea unei etichete / sender personalizat, toate SMS-urile vor fi transmise cu un numar scurt, pe plaja de numerotatie 18xy sau 17xy, conform reglementarilor ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) aferente serviciilor de transmitere de SMS-uri.

1.3. Utilizator - este orice persoana fizica, persoana fizica autorizata (PFA) sau persoana juridica care acceseaza site-ul www.smslink.ro, utilizeaza site-ul sau serviciile puse la dispozitie pe www.smslink.ro, achizitioneaza SMS-uri sau servicii prin site-ul www.smslink.ro. Site-ul www.smslink.ro este administrat si dezvoltat de catre Furnizor.

1.4. Furnizor - furnizorul sau detinatorul site-ului www.smslink.ro, persoana juridica cu denumirea ASTINVEST COM SRL, cu sediul in Str. Alexandru Odobescu Nr. 2, Baia Mare, judet Maramures, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J24/177/1997, avand C.I.F.: RO9250710, inregistrata la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu Nr. 10403 / 03.12.2008.

1.5. Servicii sau Serviciile Furnizorului - se refera la totalitatea serviciilor puse la dispozitie prin site-ul www.smslink.ro, prin care Furnizorul isi face cunoscute serviciile oferite, si prin care Utilizatorii pot accesa si utiliza aceste servicii.

1.6. Contul de Utilizator - este aria accesibila Utilizatorului prin numele de utilizator sau a adresei de e-mail si a parolei, alese de catre acesta la crearea contului de utilizator, prin care se acceseaza si se utilizeaza Serviciile Furnizorului.

1.7. Conditii sau Termeni si conditii - reprezinta totalitatea termenilor si conditiilor de utilizare ale Serviciilor Furnizorului si reprezinta un acord acceptat de comun acord, intre Utilizator si Furnizor, acord care poate fi considerat acceptat tacit de catre Utilizator, prin alegerea Utilizatorului de a utiliza Serviciile Furnizorului. Termenii si conditiile tin loc de contract in situatia in care intre Furnizor si Utilizator nu exista un contract incheiat in forma fizica.

1.8. Furnizorul si Utilizatorul vor fi denumite in continuare parti in cazul referirii comune, respectiv Furnizor sau Utilizator in cazul referirii singulare.

Art. 2. Descrierea generala a serviciului, obiectul termenilor si conditiilor, obligatiile si drepturile principale ale partilor

2.1. SMSLink.ro este o platforma prin care Furnizorul furnizeaza servicii de transmitere de SMS-uri, incluzand dar fara a se limita la (i) transmitere de SMS-uri din platforma SMSLink, accesibila online, printr-o conxiune la Internet, (ii) transmitere automata de SMS-uri prin interconectarea cu aplicatiile Utilizatorului, (iii) transmitere interactiva de SMS-uri in sistem bidirectional, (iv) transmiterea de SMS-uri prin interconectarea cu terte aplicatii (e-mail etc.).

2.2. Serviciile Furnizorului fiind servicii dependente de furnizorii de servicii de telecomunicatii precum operatorii de telefonie mobila, iar serviciile acestora sunt servicii furnizate in regim best-effort, astfel Furnizorul nu garanteaza disponibilitatea continua si neintrerupta a serviciilor, sau a oricaror facilitati, functii sau optiuni incluse in servicii. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, opri sau limita serviciile si/sau modifica, opri sau limita oricare parte a serviciilor fara notificari prealabile. Avand in vedere ca destinatarii catre care Utilizatorul transmite SMS-urile sunt in afara controlului Furnizorului, Furnizorul nu poate garanta si nu garanteaza (i) livrarea SMS-urilor catre destinatari, (ii) timpul de livrare a SMS-urilor catre destinatari, livrarea si timpii de livrare ai SMS-urilor fiind dependenti de disponibilitatea terminalului (ex. disponibilitatea tehnica a telefonului, calitatea semnalului de telefonie mobila samd.) destinatarului SMS-urilor.

2.3. Serviciile Furnizorului sunt legate de contractele existente cu furnizorii de servicii de telecomunicatii. In cazul in care, din variate motive, acestia nu isi mai pot desfasura activitatea, si/sau contractele cu acestia sunt reziliate sau inceteaza independent de vointa Furnizorului, atunci Furnizorul poate opri, intrerupe temporar, intrerupe definitiv sau limita Serviciile fara o notificare prealabila.

2.4. Accesul la Serviciile Furnizorului se realizeaza prin intermediul unui calculator conectat la Internet cu un browser Internet instalat. Pentru anumite servicii furnizate de Furnizor pot fi necesare si alte echipamente hardware sau aplicatii software specifice. Procurarea mijloacelor tehnice (hardware si software), conexiunea la Internet necesare conectarii cad in sarcina exclusiva a Utilizatorului si nu pot fi puse in sarcina Furnizorului. Accesul la Serviciile Furnizorului se realizeaza (i) prin accesarea http://www.smslink.ro, (ii) prin accesarea https://secure.smslink.ro, (iii) prin accesarea http://mobile.smslink.ro, (iv) prin accesarea http://m.smslink.ro, (v) prin orice metoda de interconectare disponibila, (vi) prin orice serviciu disponibil.

2.5. Pentru a putea utiliza Serviciile Furnizorului, Utilizatorul trebuie sa creeze un Cont de Utilizator. Pentru aceasta utilizatorul trebuie sa furnizeze informatii complete si detaliate, asa cum sunt descrise in formularul de inregistrare. De asemenea, pentru a putea accesa contul de utilizator creat, utilizatorul trebuie sa furnizeze un nume de utilizator, o adresa de e-mail si o parola. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator, a adresei de e-mail si a parolei si pentru actiunile efectuate prin intermediul Contului de Utilizator. Utilizatorul intelege si accepta ca adresa de e-mail sau numele de utilizator, impreuna cu parola, pot fi utilizate pentru autentificarea in Contul de Utilizator al Utilizatorului.

2.6. Utilizatorul este singurul responsabil pentru consecintele cauzate de pierderea datelor de autentificare de orice fel. Utilizatorul este de acord sa instiinteze Furnizorul imediat ce s-a produs o utilizare neautorizata a serviciilor din Contul de Utilizator, iar Utilizatorul este singurul responsabil in acest sens.

2.7. Listele de distributie, grupurile de destinatari, numerele de telefon si datele destinatarilor sunt incarcate si utilizate de catre Utilizator, Furnizorul fiind exonorat de orice fel de responsabilitate. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii daca destinatarii care primesc SMS de la acesta reclama orice neconcordanta cu dispozitiile si prevederile legale, Furnizorul fiind exonerat de orice raspundere sau responsabilitate. Furnizorul nu vinde si nu inchiriaza listele de distributie, grupurile de destinatari, numerele de telefon si datele destinatarilor incarcate de Utilizator.

2.8. Furnizorul este autorizat si imputernicit de catre Utilizator sa trimita SMS-urile lansate de Utilizator prin serviciile Furnizorului, reprezentand numerele de telefon, mesajele si orice alte date necesare, catre furnizorii de telecomunicatii ai Furnizorului, denumiti in continuare si furnizorii Furnizorului, partenerii Furnizorului sau operatorii de telefonie mobila, in scopul furnizarii serviciilor.

2.9. Senderele personalizate fac obiectul aprobarii acestora de catre operatorii de telefonie mobila. In situatia in care senderele personalizate solicitate de Utilizator nu se activeaza ca urmare a refuzului operatorilor de telefonie mobila, Utilizator intelege si accepta ca Furnizorul nu este responsabil de acest refuz si nu va solicita plata de daune - interese. In situatia in care senderele personalizate refuzate de operatorii de telefonie mobila, au fost achitate catre Furnizor de catre Utilizator, Furnizorul va storna si returna sumele respective in contul Utilizatorului. Furnizorul nu garanteaza si nu mentioneaza ca senderele personalizate o data achizitionate, se pot transfera de la un Furnizor la altul fara costuri de transfer la noul Furnizor. Senderele personalizate nu sunt servicii independente de Furnizor, ci servicii dependente de Furnizor, astfel Furnizorul nu garanteaza ca un sender personalizat activat prin Furnizor il veti putea utiliza cu alt furnizor sau terta parte, fara plata taxelor de activare din nou, taxe de activare care pot sa difere de taxele de activare practicate de Furnizor.

2.10. Senderul personalizat nu este un serviciu garantat, astfel pot exista situatii in care chiar daca Utilizatorul a selectat in momentul trimiterii senderul personalizat, iar acesta a fost activat de Furnizor, pe telefonul destinatarului sa nu apara acel sender personalizat. Acest lucru nu poate fi controlat de Furnizor si din acest motiv nu poate fi garantat. Senderele personalizate activate gratuit de catre Furnizor pot fi dezactivate in orice moment, fara notificare prealabila a Utilizatorului.

2.11. Nu sunt acceptate, urmatoarele tipuri de campanii SMS, fara a se limita doar la acestea: campanii SMS pentru servicii concurente operatorilor de telefonie mobila; campanii SMS cu continut electoral sau politic; campanii SMS pentru publicitate electorala sau politica; campanii SMS cu caracter adult; campanii SMS cu caracter ilegal sau imoral.

2.12. Nu sunt acceptate urmatoarele tipuri de sendere personalizate, fara a se limita doar la acestea: denumiri de persoane fizice, denumiri de partide politice sau aliante politice, numere de telefon nationale, internationale sau speciale sau unele denumiri generice care pot crea confuzii; denumiri cu caracter adult; denumiri cu caracter ilegal sau imoral.

Art. 3. Descrierea generala a tarifelor Serviciilor Furnizorului

3.1. SMSLink.ro este un site prin care se ofera servicii contra cost Utilizatorilor, persoane fizice, persoane fizice autorizate (PFA) sau persoane juridice.

3.2. Unele servicii oferite de Furnizor in acest site, daca sunt specificate explicit, pot avea taxe initiale sau taxe lunare pe care utilizatorul poate sa opteze sa nu le plateasca de la inceput sau de la un moment dat, caz in care nu va beneficia de acele servicii.

3.3. Furnizorul isi rezerva dreptul unilateral de adauga taxe lunare sau initiale pentru servicii care la un moment dat nu aveau taxe lunare sau initiale. In situatia in care Utilizatorul nu achita respectivele taxe lunare sau initiale, Furnizorul poate sa intrerupa serviciile respective. Utilizatorul nu este obligat sa achite respectivele taxe lunare sau initiale, daca nu doreste, situatie in care va renunta sa mai utilizeze serviciile respective.

3.4. Furnizorul isi rezerva dreptul unilateral de modifica sau elimina taxe lunare sau initiale pentru servicii care la un moment dat aveau alte taxe lunare sau initiale. In situatia in care Utilizatorul nu achita respectivele taxe lunare sau initiale, Furnizorul poate sa intrerupa serviciile respective. Utilizatorul nu este obligat sa achite respectivele taxe lunare sau initiale, daca nu doreste, situatie in care va renunta sa mai utilizeze serviciile respective.

3.5. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica unilateral tarifele per SMS de lista si / sau cele negociate, fara notificari prealabile. SMS-urile (denumite si credite SMS) disponibile in contul clientului (achizitionate dar neutilizate) pot fi afectate de aceste modificari. Furnizorul recomanda ca Utilizatorul sa achizitioneze SMS (denumite si credite SMS), atat cat are nevoie, si sa le consume intr-un an de la data achizitiei.

3.6. Furnizorul nu este raspunzator moral, material si Utilizatorul renunta la dreptul de a solicita daune - interese pentru orice fel de modificari pe care Furnizorul le opereaza la taxele, tarifele si costurile serviciilor.

3.7. SMS-urile (denumite si credite SMS) achizitionate de Utilizator sunt valabile pe o perioada de 1 (un) an de la data achizitionarii acestora, data reprezentata de data facturii fiscale aferente SMS-urilor (denumite si credite SMS) respective. Dupa trecerea perioadei de 1 (un) an, acestea devin 0 (zero). SMS-urile (denumite si credite SMS) achizitionate nu se pot rambursa Utilizatorului. Furnizorul recomanda ca SMS-urile achizitionate de Utilizator sa fie consumate in termen de 1 an de la data achizitiei. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza si anula comenzile de SMS-uri venite din partea Utilizatorului, pentru care Utilizatorul nu poate justifica faptul ca le va consuma intr-un termen rezonabil.

3.8. Procedura de achizitionare a SMS-urilor (denumite si credite SMS) sau serviciilor Furnizorului este online, iar imediat ce Utilizatorul alege un anumit serviciu i se va genera o factura proforma care se va transmite prin e-mail si va putea fi descarcata din contul de utilizator, pe care are dreptul sa o achite in termen de 5 zile prin metodele de plata specificate pe aceasta. De asemenea, Utilizatorul, are posibilitatea de a comanda SMS-uri sau servicii (i) prin contactarea telefonica sau prin e-mail a Furnizorului, caz in care Furnizorul va genera factura proforma care se va transmite prin e-mail si va putea fi descarcata din contul de utilizator, factura proforma pe care Utilizatorul are dreptul sa o achite in termen de 5 zile prin metodele de plata specificate pe aceasta, (ii) prin serviciul de comanda automata pentru SMS-uri, daca Utilizatorul alege sa activeze acest serviciu din contul de utilizator alocat Utilizatorului.

3.9. In situatia in care anumite servicii ale Furnizorului implica taxe lunare, pentru serviciile care au taxe lunare, se va emite o factura proforma la fiecare perioada specificata. In situatia in care Utilizatorul nu achita factura proforma, aceasta se anuleaza. Pentru serviciile care au taxe lunare, neachitarea facturii proforme, duce la oprirea serviciilor respective in mod automatizat.

3.10. Facturile proforme nu sunt purtatoare de dobanzi sau penalitati de orice fel. Dupa achitarea facturii proforme, Furnizorul va emite factura, care se va trimite prin e-mail catre Utilizator, avand valoare de document original, valabil fara semnatura si stampila, conform legii. Toate serviciile Furnizorului se activeaza doar dupa achitarea facturii proforme de catre Utilizator.

3.11. Toate tarifele se calculeaza in RON la cursul BNR din ziua facturarii plus o majorare de maxim 2.5%, in functie de politica Furnizorului la momentul emiterii facturii. Cursul utilizat la facturare poate fi vizualizat in pagina de comanda.

3.12. In situatia in care sunt alocate SMS-uri (denumite si credite SMS) cu titlu gratuit (spre exemplu in scopul testarii serviciilor) iar acestea nu au fost utilizate de Utilizator, SMS-urile (denumite si credite SMS) alocate cu titlu gratuit pot fi retrase in orice moment de catre Furnizor, fara notificare prealabila. De asemenea, SMS-urile (denumite si credite SMS) alocate cu titlu gratuit sunt retrase in mod automatizat in 30 zile calendaristice, daca nu au fost utilizate de Utilizator.

3.13. Furnizorul ofera serviciile catre Utilizator asa cum sunt sunt prezentate pe site-ul www.smslink.ro, fara orice alta garantie implicita sau explicita, scrisa sau verbala.

3.14. Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula facturile proforme si de a storna facturile, dupa caz, fara nici un fel de notificare prealabila: (i) in situatia in care factura proforma nu a fost achitata de Utilizator in termenul specificat la Art. 3.8, (ii) in situatia in care pretul cu care s-au facturat serviciile este gresit, (iii) in situatia in care pretul cu care s-au facturat serviciile este derizoriu. In situatia in care facturile sunt stornate, serviciile mentionate in respectivele facturi fiscale vor fi dezactivate, Utilizatorul neavand drept de despagubire. In situatia in care facturile proforme sunt anulate, serviciile mentionate in respectivele facturi proforme nu vor mai putea fi activate, Utilizatorul neavand drept de despagubire.

Art. 4. Protejarea si procesarea datelor si restrictii cu privire la anumite date

4.1. Conform politicii de protejare a informatiilor, Furnizorul poate oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

4.2. Furnizorul nu va modifica, completa sau transfera unor terti, bazele de date incarcate de Utilizatori, cu exceptia cazurilor (i) cand acest lucru este acceptat explicit de Utilizator; (ii) in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare; (iii) pentru a putea furniza serviciile oferite de Furnizor.

4.3. Avand in vedere ca serviciul SMS oferit de Furnizor poate functiona doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicatii ai Furnizorului, denumiti in continuare si furnizorii Furnizorului, partenerii Furnizorului sau operatorii de telefonie mobila, Furnizorul este autorizat de catre Utilizatori sa transmita catre acestia SMS-urile ce urmeaza a fi transmise, reprezentand destinatar, expeditor, continut SMS precum si alte caracteristici tehnice encapsulate impreuna cu SMS-ul.

4.4. Este strict interzis: (i) sa stocati in contul de utilizator sub orice forma; (ii) sa trimiteti SMS-uri care contin; (iii) procesati prin contul de utilizator date cu caracter confidential sau date cu caracter privilegiat, pe care nu aveti dreptul de a le utiliza. Aceste date cu caracter confidential sau date cu caracter privilegiat includ, dar nu se limiteaza la: CNP (cod numeric personal), date despre instrumente de tranzactionare, parole de acces etc. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii si fata de terti pentru nerespectarea acestui articol.

4.5. Este strict interzis: (i) sa stocati in contul de utilizator sub orice forma; (ii) sa trimiteti SMS-uri care contin; (iii) procesati prin contul de utilizator date cu caracter ilicit, ilegal, imoral, incluzand dar fara a se limita la date care incalca drepturi de proprietate intelectuala, drepturi de proprietate industriala, drepturi de autor sau orice alte drepturi ale unor terti. Utilizatorul este singurul raspunzator in fata legii si fata de terti pentru nerespectarea acestui articol.

4.6. Pentru serviciile care necesita redirectionarea sau trimiterea, in regim automat sau manual, de catre Utilizator a unor e-mail-uri catre adresele specificate in paginile serviciilor Furnizorului, Utilizatorul declara ca acele e-mail-uri nu sunt confidentiale si ca are dreptul sa le redirectioneze catre terti, inclusiv Furnizorul in scopul de a fi procesare pentru a i se putea furniza serviciile. In situatia in care se dovedeste contrariul, Utilizatorul este singurul raspunzator pentru orice daune - interese produse fata de terti si singurul raspunzator in fata legii, pentru actiunea de a redirectiona sau trimite acele e-mail-uri catre Furnizor, Furnizorul neavand controlul asupra actiunilor Utilizatorului, prin urmare Furnizorul neputand fi tras la raspundere.

4.7. In situatia in care exista reclamatii din partea tertilor cu privire la activitatea desfasurata de Utilizator prin contul de utilizator sau cu privire la SMS-urile transmise de catre Utilizator prin intermediul contului de utilizator, Furnizorul are dreptul de a transmite respectivilor terti datele de identificare ale Utilizatorului, iar Utilizatorul este in totalitate de acord cu acest lucru. Utilizatorul intelege si este de acord ca Furnizorul NU are nevoie de o hotarare judecatoreasca si nici de un alt act administrativ, pentru a transmite respectivilor terti datele de identificare ale Utilizatorului, acest lucru fiind necesar pentru buna functionare a serviciilor. In situatia in care imaginea Utilizatorului este lezata sau Utilizatorul a avut pierderi directe sau indirecte, ca urmare a divulgarii datelor de identificare ale acestuia, Utilizatorul este de acord ca Furnizorul NU este raspunzator moral sau material pentru pierderile directe sau indirecte pe care Utilizatorul le-a suferit, divulgarea datelor de identificare ale Utilizatorului fiind cauzata de actiunile Utilizatorului.

4.8. Avand in vedere:

(i) Prevederile Regulamentului nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene începând cu data de 25.05.2018;

(ii) Că, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, prin Persoană împuternicită de Operator se înțelege acea persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele Operatorului;

(iii) Că, serviciile oferite de Furnizor în baza prezentelor termeni si conditii presupun, prin raportare la specificul lor, prelucrarea de date cu caracter personal, astfel cum acestea sunt definite în legislația internă și Europeană, Furnizorul acționând în îndeplinirea obiectului termenilor si conditiilor în calitate de Persoană împuternicită de Operator, în cazul de față Operatorul fiind Utilizatorul;

(iv) Că, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, atât Utilizatorul, în calitate de Operator, cât și Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator, au o serie de obligații specifice;

Utilizatorul in calitate de Operator si Furnizorul in calitate de Persoană împuternicită de Operator inteleg ca sunt aplicabile urmatorii termeni și condiții:

(a) Utilizatorul, în calitate de Operator, cât și Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator declara ca au cunoștință de prevederile legale naționale și europene în vigoare, aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, mai ales în ceea ce privește securitatea datelor cu caracter personal si se angajeaza sa respecte aceste prevederi;

(b) Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator declara ca va prelucra datele cu caracter personal numai în scopul furnizarii Serviciilor Furnizorului și în conformitate cu obligațiile ce îi incumbă potrivit dispozițiilor legale aplicabile;

(c) Furnizorul, în calitate de Persoană împuternicită de Operator se obligă să limiteze accesul la datele cu caracter personal strict cu privire la acei salariați/furnizori implicați direct în executarea Serviciilor Furnizorului.

Art. 5. Drepturi de autor, drepturi de proprietate intelectuala si industriala

5.1. Utilizatorul intelege, este de acord si accepta sa nu reproduca, duplicheze, copieze, aplice forme de inginerie inversa, fara a se limita la aceste forme de duplicare, sub nici o forma, vreunul din serviciile puse la dispozitie prin acest site sau tehnologia serviciilor, fara acordul prealabil scris al Furnizorului. Tot continutul site-ului SMSLink.ro si tot codul sursa este proprietatea Furnizorului, cu exceptia cazurilor in care nu este asa si poate fi specificat optional. Prin utilizarea serviciilor Furnizorului, Utilizatorul primeste dreptul de utilizare al serviciilor disponibile in contul de utilizator, conform termenilor si conditiilor de utilizare, pe perioada cat contul de utilizator este activ. Furnizorul nu transfera tehnologie, drepturi de autor sau drepturi de proprietate catre Utilizator.

5.2. Utilizatorul ia la cunostinta faptul ca SMSLink este marca inregistrata iar Furnizorul este indreptatit la toate drepturile conferite de legislatia in vigoare, inclusiv dar fara a se limita la prevederile legii nr. 84 din 15 aprilie 1998 privind mărcile și indicațiile geografice, cu modificarile si completarile ulterioare. In conformitate cu legea nr. 84 din 15 aprilie 1998, cu modificarile si completarile ulterioare, Utilizatorul ia la cunostinta ca Furnizorul, in calitate de titular al marcii inregistrate SMSLink, are un drept exclusiv pentru utilizarea marcii inregistrate SMSLink si denumirii SMSLink, iar orice utilizare a marcii inregistrate SMSLink si/sau a denumirii SMSLink de catre terti se poate face numai cu acordul prealabil scris al Furnizorului, fiind interzisa utilizarea marcii inregistrate SMSLink si/sau a denumirii SMSLink fara acordul prealabil scris al Furnizorului.

Art. 6. Plata serviciilor

6.1. Plata Serviciilor Furnizorului se realizeaza prin Ordin de Plata in contul bancar al Furnizorului, in baza facturii proforme sau facturii fiscale emise de acesta. Plata serviciilor se realizeaza in regim prepaid (preplatit) - plata inainte de utilizarea Serviciilor Furnizorului sau in regim postpaid - plata dupa utilizarea Serviciilor Furnzorului, in cazul in care Utilizatorul si Furnizorul au convenit in scris, explicit si exclusiv, acest lucru, in baza unui contract.

6.2. Plata anumitor Servicii se poate realiza prin carduri de credit si debit, online, procesate de catre EuroPayment Services SRL (EuPlatesc.ro) si / sau alti procesatori, atunci cand acest serviciu este disponibil si pentru produsele / serviciile pentru care acest serviciu este disponibil.

6.3. In situatia in care platile efectuate de catre Utilizator, prin mijloace de plata electronice, sunt ulterior refuzate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a sesiza institutiile abilitate, organele abilitate si alte terte parti pentru recuperarea prejudiciului, furnizand toate datele colectate pe care le are disponibile despre Utilizator.

6.4. In situatia in care plata prin mijloace de plata electronice, realizata de Utilizator, prezinta un risc ridicat de frauda si/sau in situatia in care Utilizatorul prezinta un risc ridicat de frauda, conform analizei de risc efectuate de Furnizor si/sau de partenerii Furnizorului, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu accepta plata prin mijloace de plata electronice si/sau de a pune plata prin mijloace de plata electronice in verificare manuala, avand posibilitatea de a solicita Utilizatorului documente suplimentare pentru refacerea analizei de risc, dar si realizarea procedurii de on-boarding a Utilizatorului prin platforma e-KYC (Know Your Customer) a Furnizorului. Utilizatorul va putea utiliza Serviciile Furnizorului numai dupa clarificarea oricaror situatii in legatura cu riscurile identificate de Furnizor.

6.5. Sumele achitate de Utilizator catre Furnizor, indiferent de metoda de plata, in baza facturilor proforme sau fiscale emise de catre Furnizor, sunt nereturnabile. Orice sume achitate de catre Utilizator catre Furnizor nu pot fi revendicate.

Art. 7. Denuntarea unilaterala, terminarea si suspendarea serviciilor

7.1. Termenii si conditiile de utilizare, reprezentand cadrul contractual aplicabil intre Furnizor si Utilizator, poate fi denunţat unilateral de către oricare dintre părti, fără plata de daune – interese şi fără a fi necesară intervenţia unei instanţe judecătoreşti, în baza unei notificări în scris transmise celeilalte părti cu 30 de zile înainte de data la care se doreşte încetarea cadrului contractual, notificare transmisa prin e-mail de catre Utilizator pe adresa Furnizorului sau de catre Furnizor pe cea mai recenta adresa de e-mail a Utilizatorului cunoscuta de Furnizor conform datelor din contul de utilizator al Utilizatorului.

7.2. Utilizatorul este exclusiv raspunzator legal, moral si material pentru continutul mesajelor sau al eticheteler mesajelor transmise prin intermediul Serviciilor Furnizorului.

7.3. Orice reclamatie referitoare la continutul mesajelor sau al etichetelor acestora transmise va fi directionata pentru rezolvare catre Utilizator. In cazul in care numarul reclamatiilor depaseste un procent de 1% din totalul mesajelor trimise de pe un Cont de Utilizator in interval de o luna, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda Contul de Utilizator fara notificare prealabila.

7.4. In cazul in care reclamatiile sunt cauzate de mesaje cu continut de amenintare, defaimator, vulgar, ilegal, instigator, neautorizat, tentative de frauda, tentative de inselaciune sau fals, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda Contul de Utilizator, fara notificare prealabila. Furnizorul isi rezerva dreptul de a se autosesiza in situatia in care detecteaza trafic care indeplineste aceste criterii si va inchide imediat contul de utilizator respectiv, fara nici o notificare prealabila catre Utilizator. Orice actiuni civile sau penale cauzate de actiunile Utilizatorului se vor indrepta impotriva Utilizatorului.

7.5. Furnizorul isi rezerva dreptul de a inchide unilateral, in mod individual, fara notificare prealabila, conturile de utilizator ale Utilizatorilor si in situatia in care: (i) constata unilateral ca respectivul cont de utilizator nu a fost accesat in ultimele 90 de zile; (ii) constata unilateral ca pe respectivul cont de utilizator nu s-au achizitionat SMS-uri in ultimele 90 de zile; (iii) constata unilateral ca pe respectivul cont de utilizator nu s-au trimis SMS-uri in ultimele 90 de zile; (iiii) constata ca pentru respectivul cont de utilizator s-au furnizat date false, fictive sau incomplete la inregistrare; (iiiii) constata ca respectivul cont de utilizator a fost utilizat intr-un mod care incalca termenii si conditiile de utilizare sau politica de confidentialitate; (iiiiii) constata ca respectivul cont de utilizator a fost utilizat intr-un mod ilegal sau imoral; (iiiiiii) in situatia neplatii la scadenta a serviciilor Furnizorului; (iiiiiiii) in situatia in care sunt detectate plati cu risc ridicat de frauda sau plati frauduloase, prin mijloace de plata electronice.

7.6. In cazul inchiderii contului de utilizator, Utilizatorul va pierde toate SMS-urile (denumite si credite SMS), optiunile si beneficiile acumulate in contul de utilizator al sau si nu va avea drept de despagubire si nici dreptul sa ceara unei instante despagubirea sau contravaloarea serviciilor pierdute, inclusiv a SMS-urilor (denumite si credite SMS) pierdute, actiunea de inchidere a contului de utilizator fiind cauzata de actiunile Utilizatorului.

7.7. Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda temporar contul de utilizator alocat Utilizatorului, fara notificare prealabila, inainte de a inchide contul de utilizator alocat Utilizatorului.

7.8. In situatia suspendarii Contului de Utilizator sau inchiderii contului de utilizator, orice pagube sau prejudicii directe si indirecte ocazionate Utilizatorului ca urmare a suspendarii sau inchiderii Contului de Utilizator nu vor putea fi puse in sarcina Furnizorului.

Art. 8. Raspunderea si garantia furnizorului

8.1. Furnizorul nu ofera o garantie catre Utilizator pentru utilizarea serviciilor, continutului serviciilor, functiile serviciilor, disponibilitatii serviciilor, accesibilitatii serviciilor, permanentei serviciilor, costurilor si tarifelor serviciilor. Toate serviciile sunt furnizate "asa cum sunt" fara o garantie explicita sau implicita, scrisa, presupusa sau verbala. Utilizatorul accepta sa utilizeze Serviciile Furnizorului pe propria raspundere.

8.2. Furnizorul nu este raspunzator fata de Utilizator, moral sau material, pentru daune - interese pierderi de profit, pierderi de venituri, pierderi de date, pierderi financiare, pierderi de beneficii sau orice alte pierderi sau daune suferite, directe sau indirecte ca urmare a utilizarii Serviciilor Furnizorului sau ca urmare a modificarii termenilor si conditiilor, a continutului, functiilor, disponibilitatii, accesibilitatii, permanentei, costurilor sau tarifelor Serviciilor Furnizorului, fara a se limita doar la acestea. Utilizatorul accepta sa utilizeze Serviciile Furnizorului pe propria raspundere.

8.3. Prezentarile Serviciilor Furnizorului si tarifele si costurile prezentate nu creaza obligatii contractuale si nu reprezinta o oferta comerciala. Daca Utilizatorul doreste o oferta comerciala, aceasta va fi furnizata de Furnizor la solicitarea scrisa venita din partea Utilizatorului.

Art. 9. Acceptarea termenilor si conditiilor

9.1. Utilizatorul accepta termenii si conditiile, in forma cea mai noua a acestora, daca alege sa utilizeze Serviciile Furnizorului sau sa isi deschida contul de utilizator. In situatia in care nu este de acord cu termenii si conditiile, Utilizatorul este indreptatit sa nu utilizeze Serviciile Furnizorului si sa nu isi deschida contul de utilizator

9.2. Pentru a putea utiliza Serviciile, trebuie mai intai să acceptaţi termenii si conditiile. Nu aveti dreptul sa utilizati Serviciile dacă nu acceptati termenii si conditiile.

9.3. Termenii si conditiile se considera acceptate in felul urmator: (a) Prin selectarea opţiunii de acceptare sau agreare a termenilor si conditiilor, atunci când această opţiune va este pusă la dispozitie de in interfata pentru utilizatori a unui serviciu sau a serviciilor; (b) Prin utilizarea efectiva a serviciilor. In acest caz, dvs. confirmati şi acceptati ca Furnizorul va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare tacita a termenilor si conditiilor incepând cu momentul respectiv.

9.4. Nu puteţi utiliza Serviciile şi nu puteti accepta termenii si conditiile dacă (a) nu aveţi varsta legal acceptabilă pentru incheierea unui contract cu Furnizorul şi nici dacă (b) sunteţi o persoană careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania, inclusiv tara in care sunteti rezident sau tara in care utilizati Serviciile.

9.5. Avand in vedere ca Furnizorul nu este in masura sa valideze varsta dvs. legala sau sa verifice daca sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania, inclusiv in tara in care sunteti rezident sau tara in care utilizati Serviciile, daca dvs. acceptati termenii si conditiile conform Art. 9.3. Utilizarea Serviciilor se face pe proprie raspundere. In situatia in care nu aveti varsta legal acceptabila pentru incheierea unui contract cu Furnizorul termenii si conditiile se vor considera ca fiind acceptate de tutorele dvs.

Art. 10. Comunicarea cu Utilizatorul

10.1. Toate notificarile catre Utilizator, vor fi transmise de catre Furnizor pe adresa de e-mail utilizata de Utilizator in Contul de Utilizator (in sectiunea Profil si / sau in sectiunea Setari). Toate notificarile si comunicarile vor fi considerate comunicate la data expedierii e-mail-ului de catre Furnizor. Utilizatorul are obligatia de a furniza o adresa de e-mail valida in Contul de Utilizator pentru a permite astfel comunicarea cu Furnizorul. Furnizorul isi rezerva dreptul de a transmite notificari prin SMS catre Utilizator, pe numarul de telefon furnizat de Utilizator in Contul de Utilizator (in sectiunea Profil si / sau sectiunea Setari).

10.2. Toate notificarile catre Furnizor, referitoare la serviciile furnizate de Furnizor, se vor trimite exclusiv prin e-mail, daca printr-un contract incheiat intre Utilizator si Furnizor nu a fost stabilit altfel, la adresa contact@smslink.ro si vor fi considerate comunicate la data receptionarii lor de catre Furnizor.

10.3. Furnizorul nu este raspunzator pentru nereceptionarea de catre Utilizator a e-mail-urilor transmise de catre acesta, e-mail-uri ce pot sa contina notificari sau facturi proforme / fiscale. Utilizatorul trebuie sa ia masurile necesare pentru receptionarea e-mail-urilor din partea Furnizorului. Pentru notificarile, facturile proforme si facturile fiscale care se regasesc si in contul de utilizator, Utilizatorul are obligatia de a le verifica periodic pentru a fi la curent cu acestea.

10.4. Avand in vedere caracterul Serviciilor Furnizorului, Furnizorul este autorizat de Utilizator sa ii transmita Utilizatorului e-mail-uri referitoare la utilizarea si neutilizarea Serviciilor Furnizorului, aceste e-mail-uri reprezentand interesul legitim al Furnizorului de a informa Utilizatorul despre utilizarea, incercarea de a utiliza sau neutilizarea Serviciilor Furnizorului, astfel incat utilizatorul sa fie pe deplin informat despre serviciile pe care acesta le are active in in Contul de Utilizator si despre modalitatea in care acestea sunt accesate sau utilizate.

10.5. In functie de optiunea utilizatorului exprimata neechivoc de Utilizator la sectiunea Creare cont de utilizator si actualizata ori de cate ori Utilizatorul considera necesar acest lucru la sectiunea Profil, Furnizorul poate sa ii transmita Utilizatorului e-mail-uri sau SMS-uri cu caracter de marketing referitoare la produsele si serviciile Furnizorului pe adresele de e-mail utilizata de Utilizator in Contul de Utilizator stabilita la sectiunea Profil.

10.6. In situatia in care Utilizatorul utilizeaza Serviciile Furnizorului in calitate de persoana juridica, in functie de optiunea exprimata in sectiunea Creare cont de utilizator, Utilizatorul declara si garanteaza Furnizorul ca va furniza catre Furnizor doar date de contact care ii apartin Utilizatorului in calitatea sa de persoana juridica.

Art. 12. Dispozitii finale

11.1. Termenii si conditiile constituie intreaga intelegere dintre Utilizator si Furnizor si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a Serviciilor Furnizorului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre Utilizator si Furnizor, fie el scris sau verbal, inclusiv in cazul unei versiuni precedente a Termenilor si conditiilor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a actualiza Termenii si conditiile fara o notificare prealabila.

11.2. Puteti de asemenea fi supusi unui alt set de Conditii care se pot aplica atunci cand folositi alte servicii ale furnizorului sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Conditiile si relatile dintre Utilizatori si Furnizor vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania. Utilizatorul este de acord ca instantele care vor arbitra prezentul set de Conditii sunt cele cu sediul sau jurisdictia in localitatea sediului social sau punctelor de lucru ale Furnizorului.

11.3. Insuccesul Furnizorului de a aplica sau apara una din prevederile, obligatiile sau drepturile stipulate in Conditii nu constituie o renuntare la acest tip de drept sau obligatie. Daca orice prevedere a Conditiilor e gasita de un tribunal cu competenta in acest domeniu ca invalida sau inoperanta, partile sunt de acord, cu toate acestea, ca tribunalul ar trebui sa ia in considerare vointa partilor exprimata prin intermediul acelei prevederi si sa o inlocuiasca prevederea invalida sau inoperata cu o alta prevedere valida prin care sa se obina aceleasi efecte juridice si sau economice. In situatia in care o prevedere a contractului este invalida sau inoperanta, celelalte prevederi ale Conditiilor raman in vigoare.

11.4. Utilizatorul este de acord ca indiferent ce lege sau statut stipuleaza contrariul, orice cerere sau pretentie care apare din, sau in legatura cu folosirea Serviciilor Furnizorului sau Conditiilor trebuie dusa la indeplinire in 7 zile de la emiterea sau formularea ei, in caz contrar, dupa aceasta perioada, indeplinirea ei va fi prescrisa.

Părtile declară că înţeleg si acceptă în mod expres prevederile Art. 2.1, Art. 2.2, Art. 2.3, Art. 2.4, Art. 2.5, Art. 2.6, Art. 2.7, Art. 2.8, Art. 2.9, Art. 2.10, Art. 2.11, Art. 2.12, Art. 3.1, Art. 3.2, Art. 3.3, Art. 3.4, Art. 3.5, Art. 3.6, Art. 3.7, Art. 3.8, Art. 3.9, Art. 3.10, Art. 3.11, Art. 3.12, Art. 3.13, Art. 3.14, Art. 4.1, Art. 4.2, Art. 4.3, Art. 4.4, Art. 4.5, Art. 4.6, Art. 4.7, Art. 4.8, Art. 5.1, Art. 5.2, Art. 6.1, Art. 6.2, Art. 6.3, Art. 7.1, Art. 7.2, Art. 7.3, Art. 7.4, Art. 7.5, Art. 7.6, Art. 7.7, Art. 8.1, Art. 8.2, Art. 8.3, Art. 9.1, Art. 9.2, Art. 9.3, Art. 9.4, Art. 9.5, Art. 10.1, Art. 10.2, Art. 10.3, Art. 10.4, Art. 10.5, Art. 10.6, Art. 11.1, Art. 11.2, Art. 11.3, Art. 11.4 din prezentele termeni si conditii, în conformitate cu Art. 1203 NCC.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea