Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMSLink este integrat cu platforma eCommerce Shopify, o platforma prin care se pot vinde atat produse clasice cat si produse digitale, avand toate functiile necesare unui magazin online. Cu ajutorul SMSLink, aveti posibilitatea sa transmiteti notificari SMS operationale, despre statusul comenzilor din magazinul dvs. online, către clienții dvs. intr-un mod accesibil si ușor. Prin notificarea clientilor prin SMS despre starea comenzilor, contruiti cu acestia o relatie mai puternica si va imbunatatiti indicatorii magazinului dvs. online, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.

Avantajele integrarii SMSLink - Shopify

 • Notificarile SMS pentru informarea clientilor despre starea comenzilor reprezinta un must-have pentru orice magazin online, rata de deschidere a unui SMS fiind de peste 99%.
 • Statisticile arata ca numarul de comenzi anulate sau returnate scade atunci cand clientul este informat eficient despre starea comenzii plasate. SMS-ul reprezinta cel mai eficient canal de comunicare directa, fiind citit in medie in primele 5 secunde de la primire.
 • Statisticile arata de asemenea ca numarul de apeluri in call center pentru solicitarea de informatii despre starea comenzilor va scadea, clientii dvs. fiind informati permanent si in mod automatizat, imediat ce starea comenzii se actualizeaza.
 • Construiti o relatie mai puternica cu clientii dvs. prin notificarea acestora prin SMS despre starea comenzilor, SMS-ul fiind cel mai personal mijloc de comunicare directa.
 • Informand clientii prin SMS despre starea comenzilor, increderea in magazinul dvs. online creste, statisticile aratand ca SMS-urile de informare sunt foarte apreciate de utilizatori.
 • Spre deosebire de alte canale de comunicare, SMS-ul este un canal de comunicare disponibil continuu, independent de conexiunea utilizatorului la Internet, astfel stiti intotdeauna ca informatia privind comanda ajunge in timp util la clienti.

Caracteristici cheie ale integrarii SMSLink - Shopify pentru SMS-urile despre starea comenzilor

 • Configurare rapida, usor de realizat, prin mecanismul Webhooks, fara a necesita conostinte tehnice
 • Activarea si dezactivarea transmiterii SMS-urilor pentru oricare din starile comenzilor
 • Istoric detaliat pentru fiecare SMS transmis in platforma SMSLink
 • Posibilitatea de a cauta SMS-urile transmise dupa numarul de telefon, in platforma SMSLink

Configurarea integrarii SMSLink - Shopify pentru SMS-urile despre starea comenzilor

Pentru a incepe integrarea cu platforma Shopify, este necesar sa va creati un cont de utilizator pe SMSLink sau sa va autentificati in contul de utilizator de pe SMSLink, apoi sa urmati pasii de mai jos.

 1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
 2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare (ex. 123456) si apasati Salvare conexiune. Astfel ati generat o conexiune ce are asociata un Connection ID. Parola o vom inlocui la pasii urmatori cu o parola generata din interfata Shopify.
 3. In interfata de administrare Shopify accesati optiunea Settings (partea de jos, stanga)
 4. In pagina Settings (din interfata de administrare Shopify), accesati optiunea Notifications
 5. La sectiunea Webhooks (din partea de jos a paginii Settings, din interfata de administrare Shopify), apasati Create webhook
 6. In casuta de dialog deschisa alegeti urmatoarele optiuni:
  • In campul Event, alegeti evenimentul la care doriti sa transmiteti SMS-urile catre utilizatori. Puteti alege oricare dintre:
   • Order cancellation (pentru comenzile anulate)
   • Order creation (pentru comenzile noi)
   • Order deletion (pentru comenzile sterse)
   • Order fullfilment (pentru comenzile livrate si livrate partial)
   • Order payment (pentru comenzile achitate)
   • Order update (pentru comenzile actualizate)
  • In campul Format, alegeti JSON
  • In campul Webhook API version, alegeti Latest
  • In campul URL introduceti URL-ul de forma:

   https://secure.smslink.ro/sms/gateway/integration/shopify.php?connection_id=ID_CONEXIUNE

   dupa ce inlocuiti ID_CONEXIUNE cu Connection ID-ul generat la pasul 2. Connection ID-ul este de forma A2557A65917C73.
  • Apasati Save webhook
 7. Webhook-ul a fost salvat si este afisat. Sub lista webhook-urilor disponibile aveti o cheie de semnare marcata cu galben, ca in exemplul de mai jos. Copiati cheia selectand-o si apoi apasand Click de dreapta si apoi Copy sau CTRL + C.

 8. Daca veti dori sa transmiteti SMS-uri la mai multe evenimente, veti repeta pasii 5 si 6 pentru fiecare eveniment pentru care doriti sa transmiteti SMS.
 9. In interfata SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari, la sectiunea Connexiuni SMS Gateway apasati Editare in dreptul conexiunii pe care ati creat-o pentru integrarea cu Shopify.
 10. Introduceti cheia de la Punctul 7 in campurile Parola si Confirmati parola si apoi apasati pe Salvati modificarile
 11. Serviciul este acum activ pentru Eventurile definite in Webhook-uri.

Pentru a testa integrarea este necesar sa efectuati o comanda la care sa aveti trecut numarul dvs. de telefon si / sau dupa caz sa aplicati pe acea comanda evenimentele pentru care ati definit notificari SMS in Webhooks. Optiunea send test notification din sectiunea Webhooks din Shopify genereaza o notificare cu valori aleatorii, astfel ca in acest mod nu veti putea testa efectiv transmiterea SMS-ului, Shopify transmitand catre SMSLink un numar de telefon aleator, invalid.

Intrebari frecvente despre integrarea SMSLink - Shopify

Despre SMSLink

SMSLink.ro este una dintre principalele solutii SMS din Romania, incluzand servicii precum SMS marketing sau notificari SMS operationale, solutie dezvoltata si operata de catre ASTINVEST, companie cu experienta de peste 16 ani (incepand cu anul 2008) in servicii SMS si cu un trafic de peste 29 milioane SMS / luna (adica in medie peste 950.000 SMS in fiecare zi), fiind o solutie aleasa de peste 2200 de clienti corporate si IMM, inclusiv institutii bancare de top din Romania, care utilizeaza platforma SMSLink pentru notificari SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzactiilor cu cardul pe Internet.

Datorita infrastructurii si tehnologiei de ultima generatie, avem capacitatea tehnica de a implementa solutii SMS complexe, capabile sa raspunda nevoilor companiilor indiferent de dimensiune, atat de nivel enterprise, cat si IMM.

ASTINVEST este un furnizor de servicii si solutii IT&C ce s-a remarcat de-a lungul timpului cu solutii IT&C inovatoare si cu rezultate vizibile atat pe plan national cat si international. Astfel, in anul 2015 compania a fost prezenta in prestigiosul clasament Deloitte Technology Fast 50 cu 2 nominalizari: Locul 13 in clasamentul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe si Locul 127 in clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea