Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Grila de tarife per SMS

Pentru trimiterea de SMS-uri folosind serviciile SMSLink este necesar sa achizitionati un pachet de SMS-uri, in regim preplatit (plata inainte de trimiterea SMS-urilor). Tarifele pentru SMS-urile trimise prin serviciile SMSLink sunt stabilite in functie de volumul de SMS-uri achizitionate intr-o luna de zile, incepand cu data de intai a fiecarei luni:

Plan Volum de SMS-uri Tarif / SMS (fara TVA)
1 1 - 1000 SMS 0.049 EUR
2 1001 - 5000 SMS 0.048 EUR
3 5001 - 10000 SMS 0.047 EUR
4 10001 - 20000 SMS 0.045 EUR
5 20001 - 30000 SMS 0.043 EUR
6 Peste 30000 SMS 0.040 EUR

Tariful per SMS nu include TVA si este valabil pentru SMS-urile trimise in toate retelele de telefonie mobila din Romania.

Principalele avantaje financiare ale SMSLink pentru transmiterea de SMS-uri

  • Puteti alege sa cumparati oricate SMS-uri, incepand de la pachetul minim de 100 SMS, care va costa 4.9 EUR + TVA pana la volumul dorit de dvs., putand introduce chiar si volumul de SMS-uri dorit.
  • SMS-urile pot fi transmise in toate retelele de telefonie mobila din Romania, adica Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO), DigiMobil (RCS&RDS) si Lycamobile.
  • Serviciul nu implica abonamente si nici obligativitatea de a achizitiona SMS-uri in fiecare luna sau la intervale regulate de timp, astfel ca beneficiati de flexibilitatea de a utiliza un serviciu SMS de nivel enterprise in functie de nevoi.
  • Serviciul este disponibil imediat dupa crearea contului de utilizator si poate fi testat gratuit.

Serviciul pentru personalizarea expeditorului (sender / eticheta personalizata) (optional)

Implicit, SMS-urile sunt transmise de pe un numar scurt (de forma 17xy sau 18xy), in conformitate cu planul national de numerotatie aplicabil pentru SMS-urile cu caracter de marketing precum si pentru SMS-urile transmise in mod automatizat. Optional, SMS-urile pot fi transmise utilizand un sender personalizat (eticheta personalizata), astfel ca in locul numarului scurt sa apara denumirea companiei dvs. sau marca produselor / serviciilor dvs.

Optional, activarea unui sender personalizat se tarifeaza (o singura data) cu tariful de 390 EUR + TVA, pentru activarea acestuia in toate retelele principale de telefonie mobila din Romania, si anume Vodafone Romania, Orange Romania, Telekom Romania Mobile, Telekom Romania (MVNO) si DigiMobil (RCS&RDS). Aflati mai multe

Transmiterea SMS-urilor cu numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) nu implica nici un fel de costuri aditionale, fiind un serviciu disponibil in mod implicit.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea