Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS Gateway (API) permite integrarea transmiterii SMS-urilor cu orice aplicatie web (site, platforma de eCommerce, magazin online etc.) sau software (CRM, aplicatii B2B, B2C, banking etc.) pentru a putea transmite astfel comunicari automatizate prin SMS sau parole de autentificare prin SMS (One-Time Password), printr-un SMS API usor de integrat.

Utilizand SMS Gateway, puteti sa va notificati prin SMS in mod automatizat clientii si partenerii despre livrarea comenzilor, programarile inregistrate, emitrerea facturilor, colectare debite, alerte tranzactii si multe altele, imbunatatind astfel fluxurile operationale si relatia cu acestia. De asemenea, prin SMS Gateway (API), puteti dezvolta mecanisme de autentificare prin SMS prin transmiterea catre clienti a SMS-urilor de tip SMS OTP (One-Time Password) crescand astfel nivelul de securitate al aplicatiilor accesate de clientii dvs. prin adaugarea unui nou layer de autentificare.

SMS Gateway (API) este un SMS API usor de integrat, care permite integrarea printr-o varietate de metode, in functie de alegerea dvs.: API HTTP(S) GET / POST, Web Service SOAP / WSDL, Web Service JSON sau API BULK, putand transmite automatizat SMS-uri punctuale sau campanii SMS.

SMS Gateway (API) va permite sa urmariti in timp real SMS-urile transmise, direct in platforma SMSLink si sa receptionati in mod automatizat raportul de livrare pentru fiecare SMS transmis, pentru a-l putea procesa in mod automatizat si a va putea construi rapoarte personalizate.

SMS Gateway (API)

Pentru a raspunde eficient cerintelor clientilor am dezvoltat o platforma usor de integrat, cu o interfata de configurare complet online si cu o documentatie detaliata, astfel incat sa puteti integra capabilitatea de transmitere a SMS-urilor in aplicatiile dvs. in cateva minute.

Pe langa posibilitatea de a integra serviciul SMS Gateway (API) cu orice aplicatie sau site prin API, pentru a simplifica implementarea, aveti disponibile si module pentru principalele platforme de eCommerce open-source, precum WooCommerce, Prestashop, Magento 1, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, OpenCart 2.0 - 2.2, OpenCart 2.3, OpenCart 3.0+ si CS-Cart 4.11+ si de asemenea aveti posibilitatea de a beneficia de integrarile cu principalele platforme eCommerce SaaS, precum Blugento, Gomag, Shopify, VTEX, FamShop si Extended.

De asemenea, serviciul SMS Gateway (API) poate fi integrat cu peste 2000 de aplicatii precum Microsoft Dynamics, ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Forms, Microsoft Office 365 şi multe altele, utilizand integrarile SMSLink cu platformele RPA/automation, precum Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath, RapidAPI, BaseLinker si Integrately.

Specificatii solutie SMS Gateway (API)

Serviciul SMS Gateway (API) va pune la dispozitie o multitudine de functii pentru interconectarea cu platforma SMSLink, unelte pentru urmarirea SMS-urilor transmise, dar si pentru comunicarea catre aplicatia dvs. a rapoartelor de livrare pentru SMS-urile transmise. Aflati mai multe despre toate aceste functii si cum acestea va pot simplifica exponential munca, daca alegeti sa utilizati platforma SMSLink.

Aflati mai multe

Tarife de utilizare

Puteti achizitiona oricate SMS-uri, tarifarea realizandu-se per SMS in functie de volumul de SMS-uri pe care le achizitionati, tariful / SMS incepand de la 0.040 EUR, fara TVA, valabil in orice retea de telefonie mobila din Romania. Transmiterea SMS-urilor se realizeaza prin conexiune directa cu operatorii de telefonie mobila, utilizand numar scurt (de forma 17xy sau 18xy) sau sender personalizat.

Aflati mai multe

Documentatie SMS Gateway (API)

Pentru a simplifca procesul de integrare al serviciului SMS Gateway (API) in aplicatia dvs., aveti acces la documentatia completa in care sunt detaliate toate functiile si optiunile serviciului SMS Gateway (API) si exemple de cod sursa pentru transmiterea SMS-urilor si receptionarea rapoartelor de livrare. Documentatia si exemplele va prezinta atat cele mai simple metode de trimitere a SMS-urilor, cat si metodele avansate pentru cazuri complexe.

Aflati mai multe

Exemple de cod sursa

Pentru simplificarea implementarii SMS Gateway (API) puteti utiliza exemplele de cod sursa pentru transmiterea SMS-urilor si receptionarea rapoartelor de livrare. SMS Gateway (API) poate fi integrat foarte usor in orice limbaj de programare, fiind disponibile metode ca API precum HTTP(S) GET / POST, Web Service SOAP / WSDL, Web Service JSON sau Web Service BULK.

Aflati mai multe

Plugin-uri SMS pentru eCommerce

Beneficiati de plugin-uri SMS si module SMS gratuite pentru principalele platforma de eCommerce: WooCommerce, Prestashop, Magento 1, Magento 2, OpenCart 1.5, 1.6, OpenCart 2.0 - 2.2, OpenCart 2.3, OpenCart 3.0+ si CS-Cart 4.11+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel integrarea se face fara efort, instalarea modulelor SMS putand fi realizata in cateva minute. Plugin SMS pentru WooCommerce Plugin SMS pentru Magento Plugin SMS pentru Magento 2 Plugin SMS pentru PrestaShop Plugin SMS pentru OpenCart Plugin SMS pentru CS-Cart

Aflati mai multe

Integrari cu platforme eCommerce

SMSLink este integrat cu principalele platforme de eCommerce din Romania, precum Blugento, Gomag, Shopify, VTEX, FamShop si Extended astfel dvs. puteti sa utilizati serviciile SMSLink direct din aceste platforme, pentru transmiterea SMS-urilor tranzactionale. In plus, beneficiati de support atat din partea noastra cat si din partea partenerilor pentru configurarea rapida a integrarii. Integrare SMS cu Blugento Integrare SMS cu Gomag Integrare SMS cu Shopify Integrare SMS cu VTEX Integrare SMS cu Extended Integrare SMS cu FamShop

Aflati mai multe

Integrari cu platforme RPA/automation

Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway (API) furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, prin principalele platforme RPA/automation, precum Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath, RapidAPI, BaseLinker si Integrately, reducand astfel timpii de integrare, prin utilizarea unei abordari Low-Code/No-Code. Integrare SMS cu Zapier Integrare SMS cu Microsoft Power Automate Integrare SMS cu Integromat Integrare SMS cu Make Integrare SMS cu UiPath Integrare SMS cu RapidAPI Integrare SMS cu BaseLinker Integrare SMS cu Integrately

Aflati mai multe

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea