Intrebari Frecvente - Despre noi - Parteneri - Platforma mobila de SMS marketing - Blog - Contact / Support (24/7)    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Cui ne adresam prin programul de parteneriat? Programul de parteneriat este solutia optima pentru dvs. in oricare din urmatoarele situatii:

  • Sunteti un furnizor de aplicatii software si doriti sa implementati serviciile SMS in platformele sau aplicatiile dvs. pentru a putea fi utilizate de catre clientii dvs.?
  • Sunteti o agentie si doriti sa adaugati serviciile SMS in portofoliul dvs. de servicii pentru a le revinde clientilor dvs.?

Ce oferim prin programul de parteneriat? Intelegem ca pentru o colaborare de succes, trebuie sa fim proactivi si in relatiile cu partenerii comerciali. Din acest motiv suntem dedicati in a va oferi servicii complete, cum ar fi:

  • Suport tehnic si comercial 24/7/365
  • Suport tehnic si comercial rapid pentru campanii last minute 
  • Tarife si conditii comerciale speciale pentru proiecte speciale
  • Documentatie si prezentari pentru clientii si potentialii dvs. clienti
  • Dinamica ridicata in relatiile comerciale cu partenerii comerciali
  • Solutii de development aplicatii integrate cu SMS
  • Competente in dezvoltare de aplicatii web si servicii web 
  • Solutii SMS stabile si testate din 2008 cu clienti corporate (banking, telecom retail etc.)

Cum puteti aplica pentru programul de parteneriat? Simplu, va invitam sa ne contactati prin e-mail la contact@smslink.ro sau folosind informatiile de contact disponibile aici si sa ne descrieti cum vedeti colaborarea cu noi si in ce masura putem contribui pentru cresterea afacerii dvs.


Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea