Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 si multe altele, prin Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI.

Platformele Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath si RapidAPI sunt platforme care actioneaza ca un middleware, integrand API-urile a peste 2000 de solutii si permitandu-le astfel sa comunice automatizat intre ele. Astfel dvs., spre exemplu, puteti integra serviciile SMSLink cu aplicatii precum ActiveCampaign, Infusionsoft by Keap, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 si multe altele, utilizand platforma Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI, toate aceste solutii avand integrare cu platforma Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI.

Primul pas este sa verificati daca aplicatia in care doriti sa utilizati serviciile SMSLink este disponibila intr-una dintre aceste platforme, iar daca este disponibila, pentru a o integra cu platforma SMSLink, este necesar sa aveti un cont de utilizator in platforma SMSLink si un cont in platforma Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI, dupa caz. Utilizand contul Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI veti putea crea fluxuri de date (workflow-uri) intre platforma in care doriti sa integrati serviciile SMSLink si aplicatia SMSLink din Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, UiPath sau RapidAPI.

Integrati peste 2000 de aplicatii precum Microsoft Dynamics 365, Dynamics NAV, Office 365, SQL Server, Sharepoint, Forms, cu SMSLink prin intermediul Microsoft Power Automate (Microsoft Flow), Power Apps si Azure Logic Apps.

Cateva puncte cheie despre platforma SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 12 ani in sfera solutiilor SMS.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea