Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

1. Lista de adrese de e-mail si numere de telefon autorizate

In exemplul de mai sus puteti observa lista de e-mail-uri sinumere de telefon autorizate. Fiecare e-mail este unic in sistemul SMS Alerts si nu poate fi utilizat in mai multe conturi, ci doar in contul dumneavoastra. Vom denumi in continuare o adresa de e-mail cu un umar de telefon, adaugate in servicul SMS Alerts, cu denumirea de entitate.

Fiecare entitate poate fi activata sau dezactivata, editata sau stearsa. O data ce entitatea este inactiva ea va refuza toate e-mail-urile care ii sunt intentionate. E-mail-ul reprezina adresa dumneavoastra de e-mail, in care ati definit e-mail forwardingul, iar numarul de telefon reprezinta numarul pe care doriti saprimiti alerta SMS.

2. Adaugarea unei adrese de e-mail si numar de mobil autorizate

In exemplul de mai sus aveti imaginea unui formular de adugare al unei adrese de e-mail autorizate si a unui numar de telefon autorizate. Numarul de mobil trebuie sa contina 10 caractere, este valabil in orice retea din Romania si trebuie sa fie de forma 0723123456.

3. Setarea notificarilor generale

Va puteti seta ce notificari doriti sa primiti folosind aceasta optiune. Notificarile se primesc pe adresa de e-mail a entitatii utilizate sau pe adresa dumneavoastra de e-mail, pe care ati folosit-o la creearea contului de utilizator pe site, in functie de optiunile selectate mai jos.

Afla mai multe: Modalitatea de functionare

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea