Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

SMS-ul este un instrument foarte puternic de marketing si comunicare directa cu clientii si potentialii dumneavoastra clienti, instrument care va ajuta sa comunicati: eficient - reducand costurile altor mijloace de comunicare, dinamic - putand personaliza mesajele trimise si in orice moment - utilizatorii avand in majoritatea timpului in apropiere telefonul mobil, iar platforma SMSLink™ fiind disponibila 24/7.

Spre deosebire de alte canale de comunicare directa, rata de penetrare a telefoniei mobile in randul populatiei din Romania este de peste 95%. Mai este cunoscut faptul ca 99% din utilizatorii de telefonie mobila stiu sa citeasca un mesaj, iar 90% stiu sa trimita un SMS, astfel va adresati prin acest canal absolut tuturor clientilor si potentialilor dumneavoastra clienti.

Comunicare SMS unidirectionala (optional bidirectionala) catre clienti si potentiali clienti, cu instrumente avansate de management al destinatarilor si de raportare a rezultatelor, care poate avea unul sau mai multe din urmatoarele roluri, formate si obiective:

 • Campanii promotionale restaurante si cafenele catre clienti / potentiali clienti;
 • Campanii promotionale pentru serviciile hoteliere sau sejururi;
 • Promovarea ofertelor speciale la cazare de sarbatori;
 • Promovarea la mese festive si evenimente de sarbatori;
 • Campanii de brand awareness pentru cafenele, restaurante si cluburi;
 • Campanii de brand awareness pentru hotel sau un lant hotelier;
 • Promovarea lansarii de noi servicii in portofoliu;
 • Cupoane promotionale trimise prin SMS pentru discount-uri la orice serviciu sau produs comandat;
 • Promovarea evenimentelor cu invitati speciali in cluburi si discoteci.

Comunicare SMS bidirectionala cu clientii sau potentialii dumneavoastra clienti folosind numere scurte, de 4 cifre, dedicate sau non-exclusive, poate avea unul sau mai multe din urmatoarele roluri si obiective:

 • Metoda prin care un client sa poata solicita in orice moment un sofer pentru a-l prelua de la aeroport, gara, oras, prin simpla trimitere a unui SMS la un numar scurt, astfel facilitand comunicarea dintre hotel si client, si putand creste incasarile din acest serviciu cu valoare adaugata;
 • Metoda de comanda in cazul serviciilor home delivery pentru restaurante, pizzerii, fast-food-uri, clientul putand trimite prin SMS comanda, aceasta putand fi vizualizata pe orice computer din restaurant pentru a fi preluata si livrata;
 • Metoda generala de feedback din partea clientilor care poate fi procesata ulterior in functie de anumite pattern-uri si cuvinte cheie si transmise prin diferite tool-uri si aplicatii catre departamentele din compania dumneavoastra;
 • Impreuna cu campaniile TV, radio sau presa se pot realiza campanii prin care sa i se ofere posibilitatea potentialului client sa raspunda sau sa ceara mai multe informatii despre subiectul reclamei (de exemplu SMS to Call Back: "Trimite SMS la XXXX si te sunam pentru mai multe informatii");

Comunicare SMS uni / bidirectionala, integrata cu aplicatii CRM, ERP, Accounting, eCommerce sau alte aplicatii pentru Business Intelligence, complet automatizata, poate avea unul sau mai multe din urmatoarele roluri si obiective:

 • Notificare rezervare hotel acceptata pentru perioada platita, in cazul in care clientul a facut o rezervare online;
 • Notificare comanda home delivery in curs de desfasurare pentru restaurante, pizzerii si fast food-uri cu timpul estimativ de livrare;
Identificati serviciul SMSLink
Mai jos puteti identifica serviciile SMS care vi se potrivesc cel mai bine in functie de scopurile si modurile in care doriti sa utilizati platforma SMSLink.
SMS Marketing Ideal pentru a crea, trimite si urmari eficient si in timp real campanii SMS catre un numar mare de destinatari, complet online. Serviciul SMS Marketing va permite sa incarcati si sa prevalidati baza dvs. de numere de telefon in cateva secunde.
SMS Gateway Integreaza posibilitatea de a integra serviciile SMS in orice site sau aplicatie CRM, ERP, eCommerce etc., pentru a putea transmite notificari SMS complet automatizate clientilor dvs. In plus, pentru integrare rapida, SMS Gateway va ofera plugin-uri gratuite pentru principalele platforme eCommerce.
2-Way SMS Ideal pentru a desfasura campanii SMS interactive (concursuri, tombole, invitatii, cupoane) pe un numar scurt dedicat sau nededicat. Serviciul 2-Way SMS are incluse capabilitati de procesare automata a SMS-urilor primite, acces API si functie SMS to E-mail, totul in timp real.
Mail to SMS Integreaza trimiterea SMS-urilor cu orice client existent de e-mail, cum ar fi Microsoft® Outlook®, Yahoo!® Mail, pentru a transmite SMS-uri direct din aplicatia de e-mail. Serviciul Mail to SMS poate fi de asemenea integrat cu dispozitive hardware, pentru a monitorizarea eficienta a acestora (servere, UPS-uri samd.).
SMS Alerts Dedicat transmiterii notificarilor prin SMS privind receptionarea de e-mail-uri noi sau privind evenimentele din calendarul dvs. personal, sub forma de alerte SMS in timp real, compatibil cu aproape orice aplicatie de e-mail / calendar, capabila de e-mail forwarding.
Daca intampinati dificultatai in alegerea serviciului sau daca considerati ca obiectivul pe care doriti sa il atingeti necesita solutii personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea