Contact SMSLink
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS, o solutie de plata prin SMS sau o solutie de mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp pentru stabilirea tuturor detaliilor. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

In parteneriat cu Orange Romania putem realiza campanii de Mobile Advertising catre baza de clienti Orange Romania, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de dvs.:

  • Varsta (probabil cel mai cunoscut criteriu de segmentare)
  • Sex (barbaţi / femei)
  • Valoarea minima a facturii telefonice
  • Bonitatea clientului
  • Localizare (judet, localitate)
  • Tip client (persoana fizica / juridica, abonament / cartelă preplatita)
  • Optiuni: Internet Mobil

In prezent este cea mai eficienta solutie de marketing prin SMS pentru companiile care nu detin baze de date sau care doresc sa atraga clienti noi.

Serviciul de Mobile Advertising catre baza de clienti Orange Romania este un serviciu permission based marketing, astfel incat toate mesajele sunt transmise exclusiv catre destinatarii care si-au dat acordul pentru receptionarea mesajelor publicitare din partea Orange Romania si a partenerilor sai.

Cum functioneaza?

Pentru a desfasura o astfel de campanie, dvs. trebuie sa va definiti profilul clientilor dvs. pe baza criteriilor de segmentare disponibile, textul mesajului care doriti sa il transmiteti si perioada campaniei. Noi ne vom ocupa de configurarea campaniei si transmiterea mesajelor dupa incheierea cu dvs. a formalitatilor. Dupa transmiterea campaniei va vom returna un raport explicativ si statistici cu privire la campanie.

Pentru mai multe informatii si pentru o oferta completa va invitam sa ne contactati prin e-mail la contact@smslink.ro sau folosind informatiile de contact disponibile aici.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea