Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

1. Dupa ce deschideti Microsoft Outlook Express accesati meniul Tools si apoi in submeniul Message Rules accesati optiunea Mail. In fereastra deschisa apasati optiunea New.

2. Dupa ce ati selectat optiunea New va aparea fereastra de mai jos, unde este minim necesar sa selectati o conditie la punctul 1. Noi am ales conditia generica ,,Where the From line contains people'', adica daca un e-mail vine de la o anumita persoana, punctul doi este obligatoriu sa selectati optiunea ,,Forward it to people''.

In continuare la punctul 3 vom defini persoana la care ne referim prin conditia de la punctul 1, in acest exemplu noi am ales o adresa generica utilizator@adresa.ro iar la punctul 4 vom defini adresa unde se trimit alertele pentru SMS care trebuie sa fie alerte@smslink.ro.

Dupa ce ati finalizat de completat aceasta fereastra, ea ar trebui sa arate conform exemplului de mai jos, daca la punctul 1 nu ati definit si alte reguli suplimentare.

3. Veti vedea mai jos regula definita si veti avea posibilitatea sa o editati sau sa o stergeti in orice moment.

Inapoi la Setarea clientului de e-mail

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea