Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Configurarea oricarui client de e-mail este relativ simpla deoarece trebuie definite doar niste reguli de e-mail forwarding. Pentru aceasta, deoarece nu exista niste optiuni unice in toti clientii de e-mail, trebuie sa cautati optiuni ca: E-mail Forwarding, E-mail Filters, Filters, E-mail Rules, Create e-mail forwards, Create filters etc si sa urmati pasii.

Adresa de e-mail pe care trebuie sa o setati in e-mail forwarding spre care sa se trimita e-mail-urile care indeplinesc criteriile enumerate in pasii specifici fiecarui client de e-mail este alerte@smslink.ro.

Deoarece nu putem intrudce exemple pentru toti clientii de e-mail, am ales sa afisam exemple cu cei mai populari, iar astfel pentru a vedea pasii exemplificati pentru a defini filtre va rugam alegeti clientul de e-mail pe care il utilizati.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea