Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pe langa metodele clasice de integrare, puteti integra serviciul SMS Gateway (API) furnizat de SMSLink, pentru transmiterea automata de SMS-uri, cu peste 2000 de aplicatii, precum ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 si multe altele, prin integrarile cu platformele RPA/automation - Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, Make, UiPath, RapidAPI, BaseLinker si Integrately.

Platformele RPA/automation sunt platforme care actioneaza ca un middleware, integrand API-urile a peste 2000 de solutii si permitandu-le astfel sa comunice automatizat intre ele. Astfel dvs., spre exemplu, puteti integra serviciile SMSLink cu aplicatii precum ActiveCampaign, Infusionsoft, Slack, Salesforce, Google Sheets, Google Forms, Microsoft Office 365 si multe altele, utilizand platforma Zapier, Microsoft Power Automate, Integromat, Make, UiPath, RapidAPI, BaseLinker sau Integrately, toate aceste solutii avand integrare cu aceste platforme.

Primul pas este sa verificati daca aplicatia in care doriti sa utilizati serviciile SMSLink este disponibila intr-una dintre aceste platforme, iar daca este disponibila, pentru a o integra cu platforma SMSLink, este necesar sa aveti un cont de utilizator in platforma SMSLink si un cont in platforma RPA/automation pe care doriti sa o utilizati. Utilizand contul din platforma RPA/automation veti putea crea fluxuri de date (workflow-uri) intre platforma in care doriti sa integrati serviciile SMSLink si aplicatia SMSLink din platforma RPA/automation.

Integrati mii de aplicatii cu SMSLink si automatizati fluxuri de business prin intermediul platformei BaseLinker.

In momentul in care veti dori sa activati aplicatia SMSLink din platforma RPA/automation, vor fi solicitate datele de conectare API pentru integrarea cu SMSLink. Aceste date de conectare API pot fi obtinute prin parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. In interfata de client SMSLink, de pe Dashboard, accesati optiunea SMS Gateway – Configurare si setari
  2. La sectiunea Creare conexiune SMS Gateway, completati o parola aleatoare si apasati Salvare conexiune.
    Astfel va fi creata o conexiune, compusa din Connection ID si Parola.
  3. In platforma RPA/automation, introduceti Connection ID-ul si Parola create la pasul anterior.
  4. Continuati pasii de configurare din platforma RPA/automation.

Cateva puncte cheie despre platforma SMSLink care va vor ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra serviciilor si experientei noastre de peste 16 ani in sfera solutiilor SMS.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea