Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru adaugarea unui destinatar in lista de destinatari blocati vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea blacklist-add:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie adaugat in grupul de destinatari. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.
service_ids

(Optional) Daca doriti sa blocati utilizatorul doar pentru anumite servicii SMSLink, in acest parametru veti enumera ID-urile serviciilor SMSLink, separate prin virgula. Exemplu: service_ids=1,2,3. Valorile posibile in enumerare sunt urmatoarele, in functie de serviciu:

1 SMS Marketing
2 Mail to SMS
3 SMS Gateway (HTTP)
9 SMS Gateway (BULK)
10 SMS Gateway (SOAP)
11 SMS Gateway (JSON)
4 SMS Alerts
7 SMS Connectors
5 2-Way SMS

Daca doriti sa blocati utilizatorul pentru toate serviciile, acest parametru nu trebuie transmis deloc sau lungimea valorii acestuia trebuie sa fie egala cu zero.

force_update

(Optional) Parametrul force_update are rolul de a controla ce se intampla daca se adauga in blacklist un numar deja existent.

Daca valoarea parametrului force_update este 0, iar numarul adaugat in blacklist exista, se va returna raspunsul aferent erorii nr. 14 de mai jos.

Daca valoarea parametrului force_update este 1, iar numarul adaugat in blacklist exista, acesta se va actualiza cu scopul parametrului service_ids si se va returna raspunsul aferent mesajului nr. 11 de mai jos.

Exemplu minimal de apel pentru adaugarea unui numar de telefon in lista de destinatari blocati:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=blacklist-add&receiver_number=0723123456

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

 • MESSAGE;5;Mobile number [receiver_number] successfully added to blacklist!;[receiver_number],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon a fost adaugat cu succes in lista de destinatari blocati.
 • MESSAGE;5;Mobile number [receiver_number] already exists in blacklist and has been updated!;[receiver_number],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon exista deja in blacklist, dar a fost actualizat (pentru ca s-a utilizat parametrul force_update=1).
 • ERROR;14;Could not add mobile number to blacklist, mobile number is already blacklisted!

  In situatia in care numarul de telefon nu poate fi adaugat deoarece exista deja in lista de destinatari blocati.
 • ERROR;13;Could not add mobile number to blacklist, mobile number is incorrect!

  In situatia in care numarul de telefon nu poate fi adaugat deoarece este incorect.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea