Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru adaugarea unui destinatar intr-un grup de destinatari vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea add sau receiver-add:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie adaugat in grupul de destinatari. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.
group_id (Obligatoriu) Valoarea ID-ului grupului de destinatari in care se doreste adaugarea numarului de telefon. Valoarea acestui parametru este exclusiv numerica si se obtine de la sectiunea Live Update.
duplicate (Optional) Valoarea 1 reprezinta verificarea daca numarul de telefon exista deja. In cazul in care exista deja, este returnata eroare si numarul de telefon nu mai este adaugat, iar in cazul in care nu exista, numarul de telefon este adaugat. Valoarea 0 reprezinta neverificarea existentei numarului de telefon, astfel numarul de telefon este adaugat de fiecare data. Valoarea implicita, daca acest parametru nu este transmis este 1.
duplicate_scope (Optional) Valoarea 1 reprezinta verificarea existentei numarului de telefon in grupul de destinatari transmis ca parametru. Valoarea 2 reprezinta verificarea existentei numarului de telefon in toate grupurile de destinatari. Valoarea implicita, daca acest parametru nu este transmis este 1.
receiver_name (Optional) Numele si prenumele asociat numarului de telefon, in format URL encoded.
receiver_variabile_[1..25] (Optional) Pana la 25 de variabilele asociate numarului de telefon, care vor fi transmise ca parametrii individuali, precum: receiver_variabile_1, receiver_variabile_2 ... receiver_variabile_25. Parametrii trebuie transmisi in format URL encoded.

Exemplu minimal de apel pentru adaugarea unui numar de telefon intr-un grup de destinatari:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=add&group_id=100000&receiver_number=0723123456

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

 • MESSAGE;1;Mobile number [receiver_number] successfully added to group!;[receiver_number],[group_id],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon a fost adaugat cu succes in grupul de destinatari.
 • ERROR;15;Could not add mobile number to group, number already exists!

  In situatia in care numarul de telefon nu poate fi adaugat deoarece exista deja in grupul de destinatari (in combinatie cu parametrii duplicate cu valoarea 1 si duplicate_scope cu valoarea 1).
 • ERROR;22;Could not add mobile number to group, number already exists in some group!

  In situatia in care numarul de telefon nu poate fi adaugat deoarece exista deja intr-un grup de destinatari (in combinatie cu parametrii duplicate cu valoarea 1 si duplicate_scope cu valoarea 2).
 • ERROR;10;Could not add mobile number to group, permission denied!

  In situatia in care valoarea group_id transmisa nu este o valoare asociata unui grup de destinatari aferent contului dvs.
 • ERROR;8;Could not add mobile number to group, group_id has incorrect value!

  In situatia in care parametrul group_id nu are o valoare numerica.
 • ERROR;9;Could not add mobile number to group, mobile number is incorrect!

  In situatia in care parametrul receiver_number nu are o valoare corecta de numar de telefon mobil.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea