Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Pentru stergerea unui destinatar care se regaseste intr-unul sau mai multe grupuri de destinatari vor fi utilizati urmatorii parametrii, impreuna cu parametrii connection_id, password si mode cu valoarea remove sau receiver-remove:

Parametru Descriere
receiver_number (Obligatoriu) Numarul de telefon mobil care trebuie sters din grupul de destinatari. Pentru a fi validat, numarul de telefon trebuie sa inceapa cu 07 si sa cuprinda 10 caractere (ex. 07xyzzzzzz). Sistemul va elimina automat toate caracterele non-numerice (litere, semne, spatii) din valoarea acestui parametru inainte de a efectua validarea propriuzisa.
group_id (Obligatoriu) Valoarea ID-ului grupului de destinatari in care se doreste adaugarea numarului de telefon. Valoarea acestui parametru este exclusiv numerica si se obtine de la sectiunea Live Update. Daca valoarea este 0, se va proceda la stergerea numarului de telefon din toate grupurile de destinatari.

Exemplu minimal de apel pentru actualizarea unui numar de telefon intr-un grup de destinatari:

http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/?connection_id=[connection_id]&password=[password]&mode=remove&group_id=100000&receiver_number=0723123456

Textele dintre paranteze patrate din apel vor fi inlocuite cu valorile lor aferente. Parantezele patrate nu se transmit in apel.

In functie de rezultatul request-ului transmis, pot fi returnate urmatoarele mesaje. Textele dintre paranteze patrate vor fi inlocuite cu valorile concrete rezultate in urma adaugarii.

 • MESSAGE;2;Mobile number [receiver_number] successfully removed!;[receiver_number],[group_id],[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon a fost sters cu succes din grupul de destinatari.
 • MESSAGE;3;Mobile number [receiver_number] successfully removed from all groups!;[receiver_number],0,[unix_timestamp]

  In situatia in care numarul de telefon a fost sters cu succes din toate grupurile de destinatari.
 • ERROR;17;Could not remove mobile number from group, invalid group!

  In situatia in care valoarea group_id este mai mica decat 0.
 • ERROR;8;Could not remove mobile number to group, group_id has incorrect value!

  In situatia in care valoarea group_id nu este numerica.
 • ERROR;13;Could not remove mobile number from group, permission denied!

  In situatia in care valoarea group_id transmisa nu este o valoare asociata unui grup de destinatari aferent contului dvs.
 • ERROR;9;Could not remove mobile number to group, mobile number is incorrect!

  In situatia in care parametrul receiver_number nu are o valoare valida.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea