Intrebari Frecvente - Despre SMSLink - Platforma mobila de SMS marketing - Contact / Support (24/7)    
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing, publicitate, public relations sau sunteti consultant in domeniile acestea? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dv. (inclusiv white-label) si a putea sa dezvoltati astfel noi servicii cu valoare adaugata. Aflati mai multe
Aveti nevoie de o solutie SMS / MMS / SVA / microplati interactiva sau non-interactiva, personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei si solutia tehnica optima pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Un consultant SMSLink va va contacta in cel mai scurt timp posibil. Aflati cum ne puteti contacta

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Aflati mai multe

Exemplele de cod pentru SMS Gateway va vor ajuta sa integrati mai usor si mai rapid serviciul SMS Gateway in aplicatia sau site-ul dvs. Exemplele sunt complet functionale, astfel se vor putea adapta in cateva minute pentru nevoile aplicatiei sau site-ului dvs. Toate exemplele poti fi utilizate in mod gratuit si pot fi integrate in orice aplicatii sau site-uri. Exemplele de mai sus au fost dezvoltate pentru a simplifica integrarea cu serviciul SMS Gateway furnizat de SMSLink.

Pentru transmiterea de SMS-uri prin SMS Gateway, exista doua tipuri de API, pe care le puteti utiliza la alegerea dvs.:

  • SMS Gateway (HTTP GET / POST, SOAP / WSDL, JSON) - API pentru transmiterea individuala / multipla de SMS-uri (recomandat)
  • SMS Gateway (BULK) - API PHP pentru trimiterea multipla de SMS-uri (in pachete bulk).

Exemple SMS Gateway (HTTP)

Utilizand SMS Gateway (HTTP) puteti transmite SMS-uri punctuale prin apelarea unui URL cu un set de parametric care pot fi transmise prin GET sau POST. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemple SMS Gateway (BULK)

Utilizand SMS Gateway (BULK) puteti transmite SMS-uri utilizand clasa PHP din exemplul de mai jos. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. SMS-urile sunt transmise in pachete, astfel ca puteti la o singura interogare catre API sa transmiteti mai multe SMS-uri cu continut diferit.

Exemple SMS Gateway (SOAP / WSDL)

Utilizand serviciul SMS Gateway (SOAP / WSDL) puteti transmite SMS-uri punctuale prin interconectare JSON. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemple SMS Gateway (JSON)

Utilizand serviciul SMS Gateway (JSON) puteti transmite SMS-uri punctuale prin interconectare JSON. Conexiunea poate fi realizata prin HTTP sau HTTPS. Pentru fiecare SMS pe care doriti sa il transmiteti este necesar sa efetuati o interogare catre API.

Exemple SMS Gateway pentru receptionarea confirmarii de primire (delivery report)

Utilizand exemplul de mai jos, puteti prelua confirmarea de primire pentru SMS-urile transmise utilizand oricare din API-urile SMS Gateway (HTTP, SOAP, JSON sau BULK).

Pentru simplificarea integrarii, puteti utiliza plugin-urile SMSLink pentru eCommerce, pentru WooCommerce, Prestashop, Magento, Magento 2, OpenCart 1.5, 2.3 si 3.0+ pentru SMS-urile tranzactionale privind starea comenzilor din magazinul dvs. online. Astfel costul de integrare este eliminat complet, instalarea unui astfel de plugin putand fi realizata in cateva minute.
Creati un cont si testati gratuit toate serviciile SMSLink®. Creati primele dvs. campanii SMS sau integrati serviciile SMS in site-ul dvs.
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea