Contact SMSLink
Autentificare
Pentru a putea crea campanii de SMS Marketing, 2-Way SMS, a accesa Mail to SMS, SMS Gateway, SMS Alerts sau SMS Connectors trebuie sa va autentificati.
Nume de utilizator sau e-mail
Parola
Creati un cont de utilizator
Ati uitat parola?
Program de parteneriat
Reprezentati o companie care activeaza in domeniile marketing si publicitate, reprezentati un integrator de solutii IT&C sau sunteti consultant in aceste domenii? Beneficiati de avantajele acestui program de parteneriat pentru a putea propune solutia SMSLink clientilor dvs. (inclusiv white-label). Aflati mai multe
Solutii SMS personalizate
Aveti nevoie de o solutie pentru SMS marketing, campanii SMS, notificari SMS sau mobile advertising personalizata? Echipa noastra tehnica si comerciala va sta la dispozitie pentru a identifica specificatiile solutiei tehnice optime pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse. Contactati-ne

Prin pasiune pentru tehnologie si clienti multumiti, suntem singurul furnizor de servicii SMS din Romania prezent in clasamentul Deloitte Technology Fast 50.

Despre SMSLink

Aflati mai multe

Principul de functionare al Live Update este cat se poate de simplu. Pentru a apela serviciul Live Update, trebuie sa trimiteti o serie de parametrii prin metoda GET sau POST, in functie de necesitatile aplicatiei dumneavoastra la adresele:

  • Protocol HTTP: http://www.smslink.ro/sms/marketing/communicate/index.php
  • Protocol HTTPS: https://secure.smslink.ro/sms/marketing/communicate/index.php

In moment-ul in care trimiterea datelor s-a incheiat, Live Update va valida datele pe care dumneavoastra le-ati trimis si daca nu va identifica nici o eroare va returna in raspunsul aferent request-ului dvs. un mesaj de succes sau in caz contrar un mesaj de eroare. Mesajele de succes sau eroare sunt detaliate in capitolele urmatoare.

Cererile transmise prin Live Update sunt procesate in timp real, astfel ca sunt reflectate in timp real in platforma SMSLink.

Inregistrati-va si testati gratuit toate serviciile SMSLink

Transmiteti campanii SMS marketing sau integrati notificarile SMS in site-ul dvs. prin SMS Gateway sau Mail to SMS.

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru folosirea cookie-urilor. Aflaţi mai multe sau Inchideţi notificarea